Neler Yeni

🔴 Alacağınızı Alın. BENZİN ve MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra Benzin ve motorinde nasibini aldı ve 2 TL üzerinde vergi zammı geliyor!​

İSTANBUL'DA BENZİN 45 TL'YE YAKLAŞACAK​

ÖTV zammı sonrasında İstanbul'da benzinin litresi 44,70 TL, Ankara'da 45,70 TL ve İzmir'de ise 46,06 TL'ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da yaklaşık olarak 44,60 TL, Ankara'da 45,63 TL ve İzmir'de ise 46,00 TL olacak.

Alıntıyı görüntüle
zammına goyummm

Vayyy demek halen ülkemizde benzin ucuz. 60 TL ye sabitleseler biraz istikrar olurdu.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra Benzin ve motorinde nasibini aldı ve 2 TL üzerinde vergi zammı geliyor!​

İSTANBUL'DA BENZİN 45 TL'YE YAKLAŞACAK​

ÖTV zammı sonrasında İstanbul'da benzinin litresi 44,70 TL, Ankara'da 45,70 TL ve İzmir'de ise 46,06 TL'ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da yaklaşık olarak 44,60 TL, Ankara'da 45,63 TL ve İzmir'de ise 46,00 TL olacak.

Alıntıyı görüntüle
bu gün alalım dedik maalesef yapmışlar zamı şerefsizler (balıkesirdeyim)

passat 1.6 tdi 2016
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sordum 2 tl geldi dedi saat 11.30 gibi aldım sabah
Yapma be depo boştu gitti 2k para

Petrol ofisinde çalışıyorum, bugün saat 10 ile 11 arasında zamı uyguladık bu sadece bizim istasyonda mı bilmiyorum haberiniz olsun. Yetişicem diye acele edip kazaya karışmayın. Cuma günü de zam söylentisi var.

Yapma be depo boştu gitti 2k para
zaten alacaktım hocam yarın uzun yola gidicem , bu babamın arabası gidince bide kendi arabama alıcam bi 2k da oraya gitti yandık valla , shell dışında mazot almıyorum birde :D

Geri