Lucifer000
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Bende 4060 var nasıl key alabilirim4000 serisi kartınız varsa bende key var yarı fiyatına veririm![]()
Bende 4060 var nasıl key alabilirim4000 serisi kartınız varsa bende key var yarı fiyatına veririm![]()
geçti hocam artık 4060ti ve üzeri kartlarda geçerliydi o bittiBende 4060 var nasıl key alabilirim
ben şuan %30 civarında oynadım çok güzel ilerliyor ama 3060ti ryzen 5 5600 ile 60fps civarı anca alıyosun düşük-orta grafiklerdeEpic games de şuan alan wake 2 488TL, sizce alınır mı yerine alınabilecek oyun var mı?
kac saat sürüyor,700 t.ye değer mi alasim varKesinlikle alınır fakat ağır ve çok kaliteli bir hikaye tabanlı oyun eğer gerçekten oynayacaksan ve keyifini çıkaracaksan al pişman olmazsın son senelerde oynadığım en güzel oyun bence.
aldiniz mi , nasilEpic games de şuan alan wake 2 488TL, sizce alınır mı yerine alınabilecek oyun var mı?
Ben aldım. Oyun güzel ama herkese hitap etmeyebilir. Ben oynarken hafiften sıkıldım. Çok fazla bulmaca var. Ama konusu işleyişi falan nadir türlerden. İlk defa bu tarzda bir oyun oynadım.kac saat sürüyor,700 t.ye değer mi alasim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldiniz mi , nasil
ne kadar sürdüBen aldım. Oyun güzel ama herkese hitap etmeyebilir. Ben oynarken hafiften sıkıldım. Çok fazla bulmaca var. Ama konusu işleyişi falan nadir türlerden. İlk defa bu tarzda bir oyun oynadım.
Hiç hatırlamıyorum ya. Yarın PC'yi açtığımda Epic Games'den bakıp söylerim. Ama tahminimce 20 saat üstü sürmüştür.ne kadar sürdü
Baya sürüyor ama değer kesinliklekac saat sürüyor,700 t.ye değer mi alasim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldiniz mi , nasil
19 saat 50 dakika oynamışım.ne kadar sürdü