Neler Yeni

Alan wake ilk oyunu oynamadan 2.si oynanırmı

halitxct

80+ Silver
soru başlıkta çok iyi yorumlar aldı ve benim çok sevdiğim türde resident evıl serisine bayılırım ve ona benziyo direk 2.oyunla girsem olurmu hikaye olarak çok şey kaçırırmıyım

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
olur da ilk oyunun hikayesini anlatan bir video aflan izle göndermeler var ikinci oyuna

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
soru başlıkta çok iyi yorumlar aldı ve benim çok sevdiğim türde resident evıl serisine bayılırım ve ona benziyo direk 2.oyunla girsem olurmu hikaye olarak çok şey kaçırırmıyım
Enis kirazoğlu oynayabilirsiniz demişti videosunda

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Hikayeleri bağlantılı ve hikaye olarak da iyi oyunlar. Hâli hazırda indirimdeler. Steam'de Remastered sürümü yok Epic'te var. Remastered sürümü resmi Türkçe dil desteği var. Resident Evil ile pek benzemiyor. Resident Evil metroidvenia yani oyununun başında neredeyse her şeyi keşfedersin ama ilerledikçe onunla etkileşime girersin( Eskileri için). Bu ise hikayenin ön planda olduğu çizgisel, farklı mekanikleri olan bir oyun.

Top Bottom