Neler Yeni

Alan wake nasıl bir oyun

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Epicde şu anda indirimde alınır mı veya bunu oynamadan oynamamız gerek önceki oyunları varmi

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Epicde şu anda indirimde alınır mı veya bunu oynamadan oynamamız gerek önceki oyunları varmi
Alan Wake'i ilk çıktığı sene oynamıştım ve baya beğenmiştim. Hikayesi sürükleyici ve merak ettiriyor, Atmosferi sağlam. Korku oyunu sayılmaz ama gerilim mevcut. Epic'te şuan Remastered sürümü 19 TL gayet iyi fiyat. Beğenirseniz sonrasında çıkan Alan Wake American Nightmare adlı kısa oyununu oynayabilirsiniz. Oynamanız gerek başka oyunu yok zaten 2 oyun var.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Mekaniği oldukça zor,korku gerilim temalı.Yani güzel ssyilir.Ama alışması aşırı zordu.İlk zamanlarda oynamıştım.Karsterimiz yazar idi yazdığı kitabı mi ne oynuyordu onun gibi birseydi.Oldukca karanlık bir atmosfere sahip .Yani parayla alınmaz.bedava olursa da yoklukta oynanır.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
Oyun gayet güzel çerezlik bir oyun almanızı öneririm ek olarak bir oyunu daha vardı birlikte güzel gider

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Oyunun youtube vs. tüm oynanışı mevcut. İzlesen daha keyif verebilir.
Kasvetli oyun. Hayattan tiksinmeyen birine keyif vermez desek yeridir.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
İki oyununu da bitirdim, hikaye olarak oldukça beğenmiştim, gerilimi olsun falan güzeldi.

Oyun mekanikleri ilk oynadığınızda garip geliyor ama arkadaşlara katılmıyorum, eliniz çabuk alışıyo, ben zorlanmamıştım şahsen.

Bence alınır.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
İki oyununu da bitirdim, hikaye olarak oldukça beğenmiştim, gerilimi olsun falan güzeldi.

Oyun mekanikleri ilk oynadığınızda garip geliyor ama arkadaşlara katılmıyorum, eliniz çabuk alışıyo, ben zorlanmamıştım şahsen.

Bence alınır.
kaç saat suruyor ilk oy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,673
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom