Alan wake nasıl bir oyun

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
Epicde şu anda indirimde alınır mı veya bunu oynamadan oynamamız gerek önceki oyunları varmi

Epicde şu anda indirimde alınır mı veya bunu oynamadan oynamamız gerek önceki oyunları varmi
Alan Wake'i ilk çıktığı sene oynamıştım ve baya beğenmiştim. Hikayesi sürükleyici ve merak ettiriyor, Atmosferi sağlam. Korku oyunu sayılmaz ama gerilim mevcut. Epic'te şuan Remastered sürümü 19 TL gayet iyi fiyat. Beğenirseniz sonrasında çıkan Alan Wake American Nightmare adlı kısa oyununu oynayabilirsiniz. Oynamanız gerek başka oyunu yok zaten 2 oyun var.

Mekaniği oldukça zor,korku gerilim temalı.Yani güzel ssyilir.Ama alışması aşırı zordu.İlk zamanlarda oynamıştım.Karsterimiz yazar idi yazdığı kitabı mi ne oynuyordu onun gibi birseydi.Oldukca karanlık bir atmosfere sahip .Yani parayla alınmaz.bedava olursa da yoklukta oynanır.

Hikaye ve oynanıs olarak gerilimli ve guzel tarzda bi oyun

Oyunun youtube vs. tüm oynanışı mevcut. İzlesen daha keyif verebilir.
Kasvetli oyun. Hayattan tiksinmeyen birine keyif vermez desek yeridir.

İki oyununu da bitirdim, hikaye olarak oldukça beğenmiştim, gerilimi olsun falan güzeldi.

Oyun mekanikleri ilk oynadığınızda garip geliyor ama arkadaşlara katılmıyorum, eliniz çabuk alışıyo, ben zorlanmamıştım şahsen.

Bence alınır.

İki oyununu da bitirdim, hikaye olarak oldukça beğenmiştim, gerilimi olsun falan güzeldi.

Oyun mekanikleri ilk oynadığınızda garip geliyor ama arkadaşlara katılmıyorum, eliniz çabuk alışıyo, ben zorlanmamıştım şahsen.

Bence alınır.
kaç saat suruyor ilk oy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,298
Üyeler
197,427
Son üye
elifinki
Geri