İmkansızı istiyorsun o devir kapandı the end / game overya 7 veya 8 k sistem gelse keşke
O fiyatlara malesef en fazla 2 parça alabilirsin. 10 12 k civarına çıkman lazım.ya 7 veya 8 k sistem gelse keşke
nankörlük etme istersen asus rtx 2060 i3 12100f corsair 16 gb ram li fsp power supply li sistemi 9999 tl cıkarmıştı 1 ay önce ki türkiyenin bu halinde olabilecek en iyi sistemi yapmıştı adamBu adam hiç inandırıcı gelmiyor her ürününe böyle diyor ve çoğu da fena felan değil normal piyasa fiyatı ya da 200-300 daha uyguna.
RX6600 ne zaman gelir acaba ? Sadece PC Hocası için değil Donanım Arşivi için de geçerli
Artık 3060 , 3060 ti gelsin sıktı rtx2060 ve rx6600 en f/p kartlar olduğunu biliyorum ama yeterRX6600 ne zaman gelir acaba ? Sadece PC Hocası için değil Donanım Arşivi için de geçerli
Bana nankör diyecek adam çıkıyor biraz beynin olsa benim gibi bir adama böyle bir şey demeye haddin, hakkın olmadığını, ayıp olduğunu anlardın, terbiyesiz, haddsiz.nankörlük etme istersen asus rtx 2060 i3 12100f corsair 16 gb ram li fsp power supply li sistemi 9999 TL cıkarmıştı 1 ay önce ki türkiyenin bu halinde olabilecek en iyi sistemi yapmıştı adam
ne anlatıyon la sen eleştiri farklıdır alenen adama yalancı demek farklıdır gg6 sistemi topla bakam tek tek 200 300 tl altınamı cıkarmış oluyor sadece pc hocası degil donanımarşivi volkanoyunkuvvetleri vs bi çok kişi ugraşıyor türkiyedeki insanlar için daha ucuz yoldan güzel bilgisayar aldırmaya kalkıpda inandırıcı gelmiyor felan yazamazsın bu insanlar ugraşıyor çünkü , haklarında böyle yazarsanda nankör olursun kusura bakma attıgın yoruma bi bak ondan sonra konuşBana nankör diyecek adam çıkıyor biraz beynin olsa benim gibi bir adama böyle bir şey demeye haddin, hakkın olmadığını, ayıp olduğunu anlardın, terbiyesiz, haddsiz.
Dürüst adam falan da esprilerini sevmiyorum ya her stde gülücük işareti spamlıyo tilt ediyo ama kral adamAynen öyle. Dürüst adamdır.
ne zaman piyasadan 200 300 altına sistem dizdi acaba ? gülünç duruma düşmeyin toxiclik yapacam diyeYapılan sistemler işbirliği ile yapılıyor hayrına yapmıyorlar adam reklam parası alıyor üstüne zaten sistem toplamak için bütçen belliyle ortalama bir bilgisayar diz piyasadan 200-300₺ altında satışa koy stok sınırlı olsun çark dönsün, nasıl insanlar bu denli fanboy olup övebiliyor anlamıyorum.