Alarmları Açın Fena Sistemler Geliyor

adami ne kadar taniyosunuzda dürüst diyorsunuz, öylr youtubeda ekran karşina gecince sergiledigi tavirlar ile günlük hayattaki tavırları ayni olmayabilir belkide kötü biridir ve sadece youtube kanalinda iyidir bilemeyiz.Ben kötü biri demiyorum ama tanimadigimizi ve bilemedigimizi belirtiyorum saygilar
günlük hayatta nası biri olduğu bizi ilgilendirir mi günlük hayatta arkadaşımız abimiz değil sonuçta işini yaparken sistemler konusunda dürüst olması yeterli bence bizim için yanlış mı düşünüyorum

Bana nankör diyecek adam çıkıyor biraz beynin olsa benim gibi bir adama böyle bir şey demeye haddin, hakkın olmadığını, ayıp olduğunu anlardın, terbiyesiz, haddsiz.
neydin sen kanka din hocası mıydın neydin iyi ki müslüman degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılan sistemler işbirliği ile yapılıyor hayrına yapmıyorlar adam reklam parası alıyor üstüne zaten sistem toplamak için bütçen belliyle ortalama bir bilgisayar diz piyasadan 200-300₺ altında satışa koy stok sınırlı olsun çark dönsün, nasıl insanlar bu denli fanboy olup övebiliyor anlamıyorum.
e kanka diğerleri de yapsın o zaman fanboyluk degil

muhtemelen odur

açıklama böyle :
• Toplam stok sayısı 300 adet olacak.
• NVIDIA serisi ekran kartı değil, kafa kafaya 3070 dengi AMD serisi kullanacağız. ASUS bileşenler olacak.
• Tüm parçaların kalite oranı 10 üzerinden 9.1'i vardır.
• Sistem özelleştirme kısmı baya yoğun. Neredeyse aklınıza gelecek tüm parçalar ekli olacak.
• Sistemi alanlar AMD oyun hediyesinden faydalanacak. Sniper Elite 5, Saintsrow ve Forspoken alacaklar.
• Ayrıca sistemin yanında ASUS AN53 kablosuz ağ adaptörü hediye olacak.
• Parçaları akakçe gibi sitelerden tek tek topladım. 20.800TL+ yapıyor. Hem akakçe gibi sitelere, hem de piyasanın en altına gelmiş olacak sistem.

muhtemelen odur

açıklama böyle :
• NVIDIA serisi ekran kartı değil, kafa kafaya 3070 dengi AMD serisi kullanacağız. ASUS bileşenler olacak.
• Sistem özelleştirme kısmı baya yoğun. Neredeyse aklınıza gelecek tüm parçalar ekli olacak.
• Sistemi alanlar AMD oyun hediyesinden faydalanacak. Sniper Elite 5, Saintsrow ve Forspoken alacaklar.
• Parçaları akakçe gibi sitelerden tek tek topladım. 20.800TL+ yapıyor. Hem akakçe gibi sitelere, hem de piyasanın en altına gelmiş olacak sistem.
Fiyat 15K üstü olur en az. Maalesef yine alamayacağım :(

Gelmesine gelsinde, Para mı var bizde?
Bir zengin abim çıkıp söylerse: Zaur sana bu bilgisayarı hediyye alıp göndericem Taaa Azerbaycana kadar.

Hayır demem tabii🤣

muhtemelen odur

açıklama böyle :
Saat kaçta gelicek belli mi

özelleştirmeler hep yukarı yönlü oluyor maalesef

akşam 7-8 gibi yayınlanır bence net bilmiyorum

ben de 3060 bekliyordum aslında ters köşe olduk

Geri