çıkardıgı sistemler gayet iyi hocamBu adam hiç inandırıcı gelmiyor her ürününe böyle diyor ve çoğu da fena felan değil normal piyasa fiyatı ya da 200-300 daha uyguna.
çıkardıgı sistemler gayet iyi hocamBu adam hiç inandırıcı gelmiyor her ürününe böyle diyor ve çoğu da fena felan değil normal piyasa fiyatı ya da 200-300 daha uyguna.
günlük hayatta nası biri olduğu bizi ilgilendirir mi günlük hayatta arkadaşımız abimiz değil sonuçta işini yaparken sistemler konusunda dürüst olması yeterli bence bizim için yanlış mı düşünüyorumadami ne kadar taniyosunuzda dürüst diyorsunuz, öylr youtubeda ekran karşina gecince sergiledigi tavirlar ile günlük hayattaki tavırları ayni olmayabilir belkide kötü biridir ve sadece youtube kanalinda iyidir bilemeyiz.Ben kötü biri demiyorum ama tanimadigimizi ve bilemedigimizi belirtiyorum saygilar
neydin sen kanka din hocası mıydın neydin iyi ki müslüman degilimBana nankör diyecek adam çıkıyor biraz beynin olsa benim gibi bir adama böyle bir şey demeye haddin, hakkın olmadığını, ayıp olduğunu anlardın, terbiyesiz, haddsiz.
e kanka diğerleri de yapsın o zaman fanboyluk degilYapılan sistemler işbirliği ile yapılıyor hayrına yapmıyorlar adam reklam parası alıyor üstüne zaten sistem toplamak için bütçen belliyle ortalama bir bilgisayar diz piyasadan 200-300₺ altında satışa koy stok sınırlı olsun çark dönsün, nasıl insanlar bu denli fanboy olup övebiliyor anlamıyorum.
6750xt mibu akşam gelecek sistem nvidia değil 3070 dengi amd kart olacakmış
muhtemelen odur6750xt mi
Fiyat 15K üstü olur en az. Maalesef yine alamayacağımmuhtemelen odur
açıklama böyle :
• Toplam stok sayısı 300 adet olacak.
• NVIDIA serisi ekran kartı değil, kafa kafaya 3070 dengi AMD serisi kullanacağız. ASUS bileşenler olacak.
• Tüm parçaların kalite oranı 10 üzerinden 9.1'i vardır.
• Sistem özelleştirme kısmı baya yoğun. Neredeyse aklınıza gelecek tüm parçalar ekli olacak.
• Sistemi alanlar AMD oyun hediyesinden faydalanacak. Sniper Elite 5, Saintsrow ve Forspoken alacaklar.
• Ayrıca sistemin yanında ASUS AN53 kablosuz ağ adaptörü hediye olacak.
• Parçaları akakçe gibi sitelerden tek tek topladım. 20.800TL+ yapıyor. Hem akakçe gibi sitelere, hem de piyasanın en altına gelmiş olacak sistem.
Acaba özelleştirme yapılıp RX6700 vs yerine RX6600 seçip fiyatı kendimize göre ayarlayıp alabilir miyiz,muhtemelen 6700 uzeri bi kart olur içinde
Saat kaçta gelicek belli mimuhtemelen odur
açıklama böyle :
• Toplam stok sayısı 300 adet olacak.
• NVIDIA serisi ekran kartı değil, kafa kafaya 3070 dengi AMD serisi kullanacağız. ASUS bileşenler olacak.
• Tüm parçaların kalite oranı 10 üzerinden 9.1'i vardır.
• Sistem özelleştirme kısmı baya yoğun. Neredeyse aklınıza gelecek tüm parçalar ekli olacak.
• Sistemi alanlar AMD oyun hediyesinden faydalanacak. Sniper Elite 5, Saintsrow ve Forspoken alacaklar.
• Ayrıca sistemin yanında ASUS AN53 kablosuz ağ adaptörü hediye olacak.
• Parçaları akakçe gibi sitelerden tek tek topladım. 20.800TL+ yapıyor. Hem akakçe gibi sitelere, hem de piyasanın en altına gelmiş olacak sistem.