dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Gece gece enerjimiz tavan ayrıca düşük.Bu şarkıyı armağan ediyorum.
Problem yok ben affetmemiştim zaten.Sen ne yaptın diye merak ettim.Bana baya farklı bişey yapmıştı ama.Valla benim yatma vaktim geldi. Başka zaman sizin içinde uzun uzun konuşuruz hocam.
Gereksiz insanlar için hayatımın geri kalanını çöp etmemem gerektiğini öğrendim bu gece. Sepetteki bir yumurta kırıldı diye sepeti çöpe atmamız gerektiğini de. Ayrıca kırılan yumurtanın tamir edilemeyeceğini de öğrendim. @Tost Kayaoğlu @Parasıolmayangenc @Ercü @Alielyürek sayesinde. Hepsine tekrardan teşekkürler.Gece gece enerjimiz tavan ayrıca düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Problem yok ben affetmemiştim zaten.Sen ne yaptın diye merak ettim.Bana baya farklı bişey yapmıştı ama.
Yürü bee.Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kaybetmiştir.
senle yaptiysa onlada yapmistir knk geçmis olsun neyse yapmayan kalmadı zateb temiz kız bulamazsinO kadar yapmamıştır la. Çıkıyordu benim bildiğim.
Unutamıyorum zaten.
Yok la yapmamıştır.
Konu çözüldü affetmedi unuttu bile.Nasıl bir aldatma bu? Cima mı yaptı başkasıyla? Öyleyse hiç affetme ihanetin affı yoktur. Diger türlü sanal aşk tarzı bir şey ise yaşı küçük bir ***** ergen kız denilip belki ergenligine verilip affedilebilir. Çünkü genelde kızların bazıları 13-17 yaş arasında ömrü boyunca yaşamadıgı cinsel hayatı yaşıyor. Sonra biraz olgunlaşınca aklı başına geliyor ve pişman oluyor. Kimisi intihar noktasına geliyor kimiside ruh gibi yaşayıp gidiyor travma yaşıyorlar ve atlatamıyorlar. Çevrem de böyle çok kız var. Dedigim gibi kızların harbiden akılsız zamanları oluyor. Kimisi bunu acayip abartıyor sanal aşklarda sürünüyor kimiside gerçekten cinselligin doruklarına çıkıyor. Bu kızın da bu dönemine gelmiş olabilir. Karar senin. Ben olsam affetmezdim.
okKonu çözüldü affetmedi unuttu bile.