Güzel hocam barcelonaya yerleşebilirsiniz hayalimdeki şehirdir çokta güzelİngilizce, İspanyolca biliyorum hocam zaten. Üniversiteyi ve liseyi İngilizce okudum. Üniversitedeyken ek olarak İspanyolca öğrendim.
Çok sağ ol kardeşim benim. Çok haklısın. Neden o gülerken ben ağlıyorum ki. Bundan sonra hayatımın o kısmı yaşanmamış gibi davranacağım. Tekrardan herkese teşekkürler ve iyi geceler...@ErenXPG abicim ben yatıyorum sana hayatında başarılar umarım 2.üniversiteyi okuyup başarılı bir insan olursun başına kötü şeyler gelmiş ama hayatın sonu değil sen hep ileriye odaklan moralini bozma bir kız için asosyal olup kendini kapatmaya deymez dışarıda aynılarından 100lerce var aldattıysa kendi kaybeder bırak o biraz sürünsün o kahkaha atarken senin ağlaman saçma umarım güzel bir hayatın olur
Seviliyorsun iyi geceler
Bayılırım kendisine. Güzel şehir ama kalabalık ve gürültülü. Gitsen yaşamak istemezsin. Ama gezmek harika.Güzel hocam barcelonaya yerleşebilirsiniz hayalimdeki şehirdir çokta güzel
Affedicek misin peki?Çok sağ ol kardeşim benim. Çok haklısın. Neden o gülerken ben ağlıyorum ki. Bundan sonra hayatımın o kısmı yaşanmamış gibi davranacağım. Tekrardan herkese teşekkürler ve iyi geceler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayılırım kendisine. Güzel şehir ama kalabalık ve gürültülü. Gitsen yaşamak istemezsin. Ama gezmek harika.
Ohoo reis unutmuş bile : DKimi hocam?
İlk yazdığından baya etkilendim de benzer bir durum bende yaşadım.Kimi hocam?
Herkesin sayesinde. Forum bana iyi geliyor. Bir kaç kanser eden kişi haricinde en sevdiğim mekan.Ohoo reis unutmuş bile : D
Güzel güzel böyle devam !
Konuyu okuyun hocam baştan sona. Güzel bir sohbetimiz oldu. Umarım sizinde derdinizi derman olur.İlk yazdığından baya etkilendim de benzer bir durum bende yaşadım.
Uzun bir serüven beni bekliyor.Herkesin sayesinde. Forum bana iyi geliyor. Bir kaç kanser eden kişi haricinde en sevdiğim mekan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu okuyun hocam baştan sona. Güzel bir sohbetimiz oldu. Umarım sizinde derdinizi derman olur.
İşim vardı da daha yeni gelebildim forumaKeşke erken gelseydiniz.