Neler Yeni

Aldatan sevgili affedilir mi?

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İçimden gelmiyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeni dostluklar edinmek, belki yeni bir ilişki. Başaramayacağımı düşünüyorum. Sizler varsınız, dostumsunuz hepiniz. YKS'ye girdim bu sene. Tekrardan bir üniversite bitirip kariyerimde ilerleyeceğim. Seneye de yurt dışına yerleşip okuluma ve mesleğime orda devam etmeyi düşünüyorum.
Güzel bak hayatta bir amacınız var
O zaman hedefinize kilitlenin bir işle uğraşmak sizi oyalayacaktır ve yavaş yavaş unutmaya başlayacaksınız hayatınızda başarılar

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
kardeşim benim şuan 8 yıllık ilişkim var empati yapıyorum çok zor bi durum yani ben aynı şeyleri yaşasam katlanamaya bilirim ama sen katlanmışsın başarmıssın yerinde olsam yeni sayfa acarım hayatımda bi kere yapan ikinciyide yapar diyemem ama ona asla bidaha güvenmiceksin ve bu konular tekrar acılıcak canınız yanıcak doğru karar almalısın bence zor kısmını atlatmıssın 6 7 ay belki unutmaya yetmez belki hayatın boyunca unutmıcaksın ama 6 7 ay katlanmıssın kardesım bence aynı insanla zorlama bak ben 6 7 ay dayanamazdım napardım bılmiyorum ama tekrar ona dönmezdim kendini hayata kapatma hatta daha güçlü tutun hayata o ne kaybettiginin farkına varsın asosyelleşme sakın yalnız kalma derim zor biliyorum ama 9 senelik ilişkide ihanet kabul edilemez sayfanı tazele.
Keşke sadece 9 senelik ilişki ile de bitse hocam. Neler yaşadık beraber. Her anım onunla. Nasıl unutayım? Başka çarem de yok. Unutacağım. Belki yıllar sürecek ama yaşadağımız onca şeyi silip atabilen birisini tekrar hayatıma sokup ileride tekrar kendimi üzmek istemiyorum. Umarım siz de ilişkinizde kötü bir olay yaşamazsınız. Mutluluklar olsun inşallah. 🖤
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bak hayatta bir amacınız var
O zaman hedefinize kilitlenin bir işle uğraşmak sizi oyalayacaktır ve yavaş yavaş unutmaya başlayacaksınız hayatınızda başarılar
Çok sağ olun hocam. İkinci bir üniversite hayalim vardı. Yaptım, ama uzaktan eğitim maalesef. Şuan tek işim PC'de oyun oynamak. :(

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Keşke sadece 9 senelik ilişki ile de bitse hocam. Neler yaşadık beraber. Her anım onunla. Nasıl unutayım? Başka çarem de yok. Unutacağım. Belki yıllar sürecek ama yaşadağımız onca şeyi silip atabilen birisini tekrar hayatıma sokup ileride tekrar kendimi üzmek istemiyorum. Umarım siz de ilişkinizde kötü bir olay yaşamazsınız. Mutluluklar olsun inşallah. 🖤

Çok sağ olun hocam. İkinci bir üniversite hayalim vardı. Yaptım, ama uzaktan eğitim maalesef. Şuan tek işim PC'de oyun oynamak. :(
heh şöyle ya :D

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Hocam boş işlerle vakit kaybettikçe daha çok aklınıza gelecek
Sosyal anksiyeteniz ya sosyalleşeme me sorununuz mu var acaba yani kendinizi dışarıda rahatsız mı ediyorsunuz ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
kardeşim bu ne acizlik allah aşkına nasıl caresizsin ya dünyanın sonu değil kolay değil evet ama hayyatında ailen dışında kimse vazgecilmez olmamalı cok deger ver çok sev hatta kendinden daha cok kıymet ver ama kırmızı cizgilerin net olmaslı yoksa senin sayıf noktanı buldukları anda kullanırlar ve sen bunu anladıgın da cok geç olur her şey hayata yapmam dediğin seyleri yaparken bulursun kendini kimse aldatılınca affetmeyi düşünmez ve bunu düşündügünü bile bilse üste gelir affetdirir kendini 9 senede neyi nasıl sevdigini kendini nasıl affediricegini bilir ama yine de sen bilirsin. bu arada iyi dileklerin icin cok teşekür ederim kardeşim allah sanada hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eder insallah.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam boş işlerle vakit kaybettikçe daha çok aklınıza gelecek
Sosyal anksiyeteniz ya sosyalleşeme me sorununuz mu var acaba yani kendinizi dışarıda rahatsız mı ediyorsunuz ?
Hayır, girdiğim her ortama ayak uydururum. Her yaştan insanla takılabilirim. Girdiğim her ortamda insanları güldürürüm. Neşeli ve sevecen birisiyim. Çevremde de herkesle eğlenen mutlu bir adamım. 6-7 ay önce kadar böyleydi. Şimdi asosyal, duygusuz, sulugöz, sinir küpü bir insan oldum.

Yanıt verdiğim için etiketlemedim. @Parasıolmayangenc adamdır.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hayır, girdiğim her ortama ayak uydururum. Her yaştan insanla takılabilirim. Girdiğim her ortamda insanları güldürürüm. Neşeli ve sevecen birisiyim. Çevremde de herkesle eğlenen mutlu bir adamım. 6-7 ay önce kadar böyleydi. Şimdi asosyal, duygusuz, sulugöz, sinir küpü bir insan oldum.

Yanıt verdiğim için etiketlemedim. @Parasıolmayangenc adamdır.
sende adamsın kardeşim <3

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
oyun demişken ne oynuyorsu hacı online oynuyorsan beraber oynayalım :D
Valorant ve CS:GO oynuyorum ara sıra. Ama Valoranttan sonra CS:GO sarmıyor. Geçen gün bir el atayım dedim, çok sıkıldım. Ben de takım arkadaşımın kafasına sıktım ve 1 ay ban yedim.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Valorant ve CS:GO oynuyorum ara sıra. Ama Valoranttan sonra CS:GO sarmıyor. Geçen gün bir el atayım dedim, çok sıkıldım. Ben de takım arkadaşımın kafasına sıktım ve 1 ay ban yedim.
tamamdır şuan şehir dışındayım fakat geldiğimde ilk iş seninle valorant oynayalım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,721
Üyeler
161,122
Son üye
Arthur41
Top Bottom