Neler Yeni

Aldatan sevgili affedilir mi?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hocam bunun tek çözümü sosyalleşmek maalesef
Yeni ortamlara girmeye çalışın
Mesela bir derneğe
Bir vakıfa gidin
Bir hobi edinin ve onun kursuna gidin
Mesela ingilizce kursuna gidin herkes kendinden bahsettiği için ve yarım yamalak konuştukları için samimi sıcak bir ortam oluşuyor
ingilizce kursunu kesinlikle tavsiye ederim 1 senem orda geçti ve pcde almadığım zevki verdi zaman zaman

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Mesela bir derneğe
Bir vakıfa gidin
Mesela ingilizce kursuna gidin herkes kendinden bahsettiği için ve yarım yamalak konuştukları için samimi sıcak bir ortam oluşuyor
İçimden gelmiyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeni dostluklar edinmek, belki yeni bir ilişki. Başaramayacağımı düşünüyorum. Sizler varsınız, dostumsunuz hepiniz. YKS'ye girdim bu sene. Tekrardan bir üniversite bitirip kariyerimde ilerleyeceğim. Seneye de yurt dışına yerleşip okuluma ve mesleğime orda devam etmeyi düşünüyorum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Mesela bir derneğe
Bir vakıfa gidin

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İçimden gelmiyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeni dostluklar edinmek, belki yeni bir ilişki. Başaramayacağımı düşünüyorum. Sizler varsınız, dostumsunuz hepiniz. YKS'ye girdim bu sene. Tekrardan bir üniversite bitirip kariyerimde ilerleyeceğim. Seneye de yurt dışına yerleşip okuluma ve mesleğime orda devam etmeyi düşünüyorum.
En iyisi umarım gerçekleştirirsin.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
işte bu
inan bana bundan 5 sene sonra ismini bile hatırlamazsın

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bu da geçer be...
Orda kazandığım para ile burada çekilişler yapmak istiyorum. Yöneticiler ile de iletişime geçip founders edition ekran kartlarını sizlere göndermek gibi bir hayalim var. Maaşım baya yüksek olacak çünkü. Hem kendi işimi yapıp hem okuduğumda. :)

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Orda kazandığım para ile burada çekilişler yapmak istiyorum. Yöneticiler ile de iletişime geçip founders edition ekran kartlarını sizlere göndermek gibi bir hayalim var. Maaşım baya yüksek olacak çünkü. Hem kendi işimi yapıp hem okuduğumda. :)
Bana torpil yaparsın herhalde :)

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
işte bu
inan bana bundan 5 sene sonra ismini bile hatırlamazsın
Oralardan burada ki gibi egolu, yanından geçilmeyen kızlar yerine, her insanı ''abaza'' yerine koymayıp, medeni şekilde insanlarla tanışıp, rahat rahat sohbet edebilen kitlede ki insanlar ile şansımı denerim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana torpil yaparsın herhalde :)
Ona yöneticiler karar verir hocam. Ama herkesin yeri ayrı. İmkanım olsa forumda her konuda bana yardımcı olan insanlara bir şeyler hediye etmek isterim.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Oralardan burada ki gibi egolu, yanından geçilmeyen kızlar yerine, her insanı ''abaza'' yerine koymayıp, medeni şekilde insanlarla tanışıp, rahat rahat sohbet edebilen kitlede ki insanlar ile şansımı denerim. :D
kısaca kezban(kezbandan ban yemem herhalde)

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Arkadaşlar forumda bir kaç yerde bahsetmiştim biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de başlamadan önce konuya deyineyim. 6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım ve o günden beri her gün rüyalarıma giriyor. Bir gün olsun aklımdan çıkmıyor ve o günden beri bir türlü mutlu olamıyorum. Sanki bana bu ihaneti yapmamış gibi, onu hala ilk günkü gibi seviyorum. Bir gece onun olmadığı bir rüya görmedim. Ona sarılmayı, kokusunu içime çekmeyi özledim. Hep bunun özlemiyle yaşadım bu süreçte. Bu yüzden de her gece bunlar düşündüm ve anca rüyamda görebildim işte. Ama ilginç bir şekilde her yerden engellediğim halde bir şekilde bana ulaştı ve pişman olduğunu söyledi. Bana yalvardı barışmak için. Başlarda, şimdi gelse özür dilese affederim ona çok aşığım diyordum ama şimdi biraz tereddütteyim. Hala çok seviyorum, hala çok aşığım, Asla unutamayacağımı da biliyorum. Onsuz zor geliyor hayat. Çocukluğumdan beri her anım onunla geçti. Yaşımız büyüyünce bir ilişkiye başladık bu zamanlara kadar geldik. Bunları silip atamıyorum olmuyor. Hayatta tek isteğim tekrar onunla olmak. Ona bir kez olsun doya doya sarılmak. Pandemi dolayısıyla 3 ay görüşememiştik ve bunun üstüne de ayrıldık. Zaten ben 3 aydır onun özlemini çekerken üstüne bir de ayrılık ve ihanetin acısı geldi. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Tek dostlarım sizlersiniz. Bunu sizinle paylaşıp sizden fikir almak istedim. Hala çok seviyorum, çok aşığım ama bana bunu yapan birisiyle tekrar birlikte olabilir miyim bilmiyorum. O benim çocukluğum, ergenliğim, gençliğim herşeyim yani. Tek bir anımız ayrı geçmedi yıllar boyu. Bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum. Aynı aylardır yaptığım gibi. Hep tekrar kavuşma hayali kurdum ama şimdi nedense yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
kardeşim benim şuan 8 yıllık ilişkim var empati yapıyorum çok zor bi durum yani ben aynı şeyleri yaşasam katlanamaya bilirim ama sen katlanmışsın başarmıssın yerinde olsam yeni sayfa acarım hayatımda bi kere yapan ikinciyide yapar diyemem ama ona asla bidaha güvenmiceksin ve bu konular tekrar acılıcak canınız yanıcak doğru karar almalısın bence zor kısmını atlatmıssın 6 7 ay belki unutmaya yetmez belki hayatın boyunca unutmıcaksın ama 6 7 ay katlanmıssın kardesım bence aynı insanla zorlama bak ben 6 7 ay dayanamazdım napardım bılmiyorum ama tekrar ona dönmezdim kendini hayata kapatma hatta daha güçlü tutun hayata o ne kaybettiginin farkına varsın asosyelleşme sakın yalnız kalma derim zor biliyorum ama 9 senelik ilişkide ihanet kabul edilemez sayfanı tazele.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri