Arkadaşlar forumda bir kaç yerde bahsetmiştim biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de başlamadan önce konuya deyineyim. 6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım ve o günden beri her gün rüyalarıma giriyor. Bir gün olsun aklımdan çıkmıyor ve o günden beri bir türlü mutlu olamıyorum. Sanki bana bu ihaneti yapmamış gibi, onu hala ilk günkü gibi seviyorum. Bir gece onun olmadığı bir rüya görmedim. Ona sarılmayı, kokusunu içime çekmeyi özledim. Hep bunun özlemiyle yaşadım bu süreçte. Bu yüzden de her gece bunlar düşündüm ve anca rüyamda görebildim işte. Ama ilginç bir şekilde her yerden engellediğim halde bir şekilde bana ulaştı ve pişman olduğunu söyledi. Bana yalvardı barışmak için. Başlarda, şimdi gelse özür dilese affederim ona çok aşığım diyordum ama şimdi biraz tereddütteyim. Hala çok seviyorum, hala çok aşığım, Asla unutamayacağımı da biliyorum. Onsuz zor geliyor hayat. Çocukluğumdan beri her anım onunla geçti. Yaşımız büyüyünce bir ilişkiye başladık bu zamanlara kadar geldik. Bunları silip atamıyorum olmuyor. Hayatta tek isteğim tekrar onunla olmak. Ona bir kez olsun doya doya sarılmak. Pandemi dolayısıyla 3 ay görüşememiştik ve bunun üstüne de ayrıldık. Zaten ben 3 aydır onun özlemini çekerken üstüne bir de ayrılık ve ihanetin acısı geldi. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Tek dostlarım sizlersiniz. Bunu sizinle paylaşıp sizden fikir almak istedim. Hala çok seviyorum, çok aşığım ama bana bunu yapan birisiyle tekrar birlikte olabilir miyim bilmiyorum. O benim çocukluğum, ergenliğim, gençliğim herşeyim yani. Tek bir anımız ayrı geçmedi yıllar boyu. Bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum. Aynı aylardır yaptığım gibi. Hep tekrar kavuşma hayali kurdum ama şimdi nedense yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?