Neler Yeni

Aldatan sevgili affedilir mi?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Oyunculuğum berbat. Kesinlikle anlar. Sevmek ne kelime hocam. Ben aşıktım gerçekten. Başka türlü bu kadar uzun sürmezdi zaten. Benim hayatımın bir parçasıydı.
kardeşim demek ki o sen kadar iyi bi insan değil aynı duyguları paylaşmıyorsunuz oda en az senin kadar sevmiş olsaydı zaten bunu yapmazdı
yanlış anlama kendimi teselli ettiğim gibi ediyorum seni de

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Şimdi herkes palavra yapmayı bıraksın dostum benden sana abi tavsiyesi affetme.
Beni sakın yanlış anlama bu gün aldatan yarın da aldatır ve evlendiğiniz de bile seni aldatır gider başkasında bulur kendini o yüzden kendi yaşam çizgilerinin üzerinde ilerle bırak o seni bir daha aldatsın Rabbine sığın onu aldatamaz işte. Saygılar iyi forumlar 😍😊

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,027
İsim
Hasan
Arkadaşlar forumda bir kaç yerde bahsetmiştim biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de başlamadan önce konuya deyineyim. 6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım ve o günden beri her gün rüyalarıma giriyor. Bir gün olsun aklımdan çıkmıyor ve o günden beri bir türlü mutlu olamıyorum. Sanki bana bu ihaneti yapmamış gibi, onu hala ilk günkü gibi seviyorum. Bir gece onun olmadığı bir rüya görmedim. Ona sarılmayı, kokusunu içime çekmeyi özledim. Hep bunun özlemiyle yaşadım bu süreçte. Bu yüzden de her gece bunlar düşündüm ve anca rüyamda görebildim işte. Ama ilginç bir şekilde her yerden engellediğim halde bir şekilde bana ulaştı ve pişman olduğunu söyledi. Bana yalvardı barışmak için. Başlarda, şimdi gelse özür dilese affederim ona çok aşığım diyordum ama şimdi biraz tereddütteyim. Hala çok seviyorum, hala çok aşığım, Asla unutamayacağımı da biliyorum. Onsuz zor geliyor hayat. Çocukluğumdan beri her anım onunla geçti. Yaşımız büyüyünce bir ilişkiye başladık bu zamanlara kadar geldik. Bunları silip atamıyorum olmuyor. Hayatta tek isteğim tekrar onunla olmak. Ona bir kez olsun doya doya sarılmak. Pandemi dolayısıyla 3 ay görüşememiştik ve bunun üstüne de ayrıldık. Zaten ben 3 aydır onun özlemini çekerken üstüne bir de ayrılık ve ihanetin acısı geldi. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Tek dostlarım sizlersiniz. Bunu sizinle paylaşıp sizden fikir almak istedim. Hala çok seviyorum, çok aşığım ama bana bunu yapan birisiyle tekrar birlikte olabilir miyim bilmiyorum. O benim çocukluğum, ergenliğim, gençliğim herşeyim yani. Tek bir anımız ayrı geçmedi yıllar boyu. Bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum. Aynı aylardır yaptığım gibi. Hep tekrar kavuşma hayali kurdum ama şimdi nedense yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
cidden unutamayacağını biliyorsan bence 2. şansı ver eğer eski sevgisini görmezsen ayrıl hem kafan rahat olur bence

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Beni sakın yanlış anlama bu gün aldatan yarın da aldatır ve evlendiğiniz de bile seni aldatır gider başkasında bulur kendini o yüzden kendi yaşam çizgilerinin üzerinde ilerle bırak o seni bir daha aldatsın Rabbine sığın onu aldatamaz işte. Saygılar iyi forumlar 😍😊
kesinlikle aynı fikirdeyim

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
🤣 🤣 Neyse şimdilik barışalım falan demeyeyim. Bakalım sevdiği için mi istiyor, yoksa yalnız kaldığı için mi.
Allah sonunuzu hayretsin hocam umarım barışırsınız ve iş evliliğe kadar gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız arkadaş 23 yaşında

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Evet bir de bu evlilik meselesi var. Ben kaç yaşına gelmiş adamım. Bu saatten sonra ergen aşkı yaşamayacağım sonuçta. Bunu yapan insanla evlenmek ve bu riski göze almak zor.

Fotoda ki ise büyüktür benden diyecektim de Falcaoymuş la adam.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Evet bir de bu evlilik meselesi var. Ben kaç yaşına gelmiş adamım. Bu saatten sonra ergen aşkı yaşamayacağım sonuçta. Bunu yapan insanla evlenmek ve bu riski göze almak zor.

Fotoda ki ise büyüktür benden diyecektim de Falcaoymuş la adam.
Risksiz hayat mı yaşanır be üstad
Dene şansını

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Dostum evlilik çok güzel bir şey ama iyi bir eş ile çok güzel olur hayat karşına nice güzeller çıkaracak aldanma sen içinde hissettiğini ve beni aldatmaz diyebileceğin kişileri seç.
Ne demiş aşık veysel ?
Güzelliğin On Para etmez bu bendeki aşk olmasa.
Senin geçtiğin yollardan bende geçtim dediğimi yap kazanan sen olacaksın.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
beyler her f5 attığımda forum kuralları açılıyor noliyi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam konu bu kadar uzadı ve karar veremediyseniz affetmeyin . Siz de şüphelisiniz çünkü.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

Bende hemen hemen aynı yaştayım yeri geldiğinde abi yeri geldiğinde kardeş olurum 😊
Yaşantı çok fark ediyor deneyimlerim yüksek.

Excator23cm

80+ Gold
bence hayatta güvenilmez bir kere satan bir daha satar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,562
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ