dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Yok yav öylesine sordumKonu bu mu len !
Yok yav öylesine sordumKonu bu mu len !
Bence risk almasın sonra proçayın bir tane şey videosu vardı hikayeleri felan diyordu heh o yaşanır işteYok yav öylesine sordum
Porçay izlerim de o videoyu bilmiyorum .Bence risk almasın sonra proçayın bir tane şey videosu vardı hikayeleri felan diyordu heh o yaşanır işte
Silindi çünkü 1 ay filan yayında kaldı 2 yıl öncePorçay izlerim de o videoyu bilmiyorum .
kesinlikleBence risk almasın sonra proçayın bir tane şey videosu vardı hikayeleri felan diyordu heh o yaşanır işte
Anlatın da bileyim ya.kesinlikle
Hocam anamdan babamdan iyi tanıdığım insan. Aileler de birbirini tanıyor, görüşüyor. Kaçak bir ilişkimiz yoktu. Tabi iki ailenin de aldatmadan haberi yok. Ama ayrılığı biliyorlar.Hocam evlenmeden olur mu ?
Özele gelAnlatın da bileyim ya.
Nedense fikrim değişmeye başladı ya beni bu laflar etkilemezdi. Siz baya seviyorsunuz heralde. Şöyle yapın bence barışın sonra fake hesap açıp ayartmaya çalışın bakalım ne olacak.Hocam anamdan babamdan iyi tanıdığım insan. Aileler de birbirini tanıyor, görüşüyor. Kaçak bir ilişkimiz yoktu. Tabi iki ailenin de aldatmadan haberi yok. Ama ayrılığı biliyorlar.
Oyunculuğum berbat. Kesinlikle anlar. Sevmek ne kelime hocam. Ben aşıktım gerçekten. Başka türlü bu kadar uzun sürmezdi zaten. Benim hayatımın bir parçasıydı.Nedense fikrim değişmeye başladı ya beni bu laflar etkilemezdi. Siz baya seviyorsunuz heralde. Şöyle yapın bence barışın sonra fake hesap açıp ayartmaya çalışın bakalım ne olacak.
Bana söyleyin hesabını ben hallederim o işiOyunculuğum berbat. Kesinlikle anlar. Sevmek ne kelime hocam. Ben aşıktım gerçekten. Başka türlü bu kadar uzun sürmezdi zaten. Benim hayatımın bir parçasıydı.