Neler Yeni

Aldatan sevgili affedilir mi?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dostum evlilik çok güzel bir şey ama iyi bir eş ile çok güzel olur hayat karşına nice güzeller çıkaracak aldanma sen içinde hissettiğini ve beni aldatmaz diyebileceğin kişileri seç.
Ne demiş aşık veysel ?
Güzelliğin On Para etmez bu bendeki aşk olmasa.
Senin geçtiğin yollardan bende geçtim dediğimi yap kazanan sen olacaksın.
Ben zaten ayrılacağıma bile inanmazdım aldatıldım. Kimseye güvenmemek gerekiyor gerçekten. Kime güvenirsen sırtından bıçaklanıyorsun. Devir öyle bir devir olmuş ki. En yakının bile kendi yararı için seni kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hemen hemen aynı yaştayım yeri geldiğinde abi yeri geldiğinde kardeş olurum 😊
Yaşantı çok fark ediyor deneyimlerim yüksek.
Ben de aynı şeyi yazacaktım şimdi. Sırf daha önce adım attın diye daha fazla yol yürümüş olmuyorsun. :)

Hocam konu bu kadar uzadı ve karar veremediyseniz affetmeyin . Siz de şüphelisiniz çünkü.
Korkuyorum.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben zaten ayrılacağıma bile inanmazdım aldatıldım. Kimseye güvenmemek gerekiyor gerçekten. Kime güvenirsen sırtından bıçaklanıyorsun. Devir öyle bir devir olmuş ki. En yakının bile kendi yararı için seni kullanıyor.

Ben de aynı şeyi yazacaktım şimdi. Sırf daha önce adım attın diye daha fazla yol yürümüş olmuyorsun. :)

Korkuyorum.
Hocam pandemi sürecinde mi aldattı acaba yoksa daha öncesinde mi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Sanırım sadece pişman olup olmadığını görmek için bir şans vereceğim ama ilişkiye devam etmeyi düşünmüyorum.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Bende sevdiğim meleğime kavuşamadım ve babası beni hiç sevmezdi bizim ailemizi kötüler dururdu kız beni çok severdi aşkına inanamıyordum o kadar ki çok titiz ve harika birisiydi. Günün birinde ise sabah uyandım tek mesaj attı o da ne biliyor musun ? "Bitti" Dedi ve en yakın arkadaşımla beraber oldu evlenecekler galiba dilerim allahtan mutlu olurlar.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam pandemi sürecinde mi aldattı acaba yoksa daha öncesinde mi
İnan ben de bilmiyorum. Kısaca şöyle anlatayım. Bizim uzun süredir planladığımız bir tatil planı vardı. Mart-Nisan gibi gidecektik. Sonra işlerimiz çıktı gidemedik ve erteledik. Araya pandemi dönemi girdi. Sonra yaz geldi. Bu konu açıldı. Ben gidelim falan dedim. Sonra kendi hastalıklarını öne sürdü. Migrenim var, hava çok sıcak, başım ağrıyor. Dışarı çıkamam bu sıcakta vs. yıllardır eve girmiyoruz bana böyle diyor. Her neyse çıkamam gibisinden şeyler söyledi. Bende üsteleyince kavga çıktı tabi ve ayrıldık. Bu olaydan 1-2 hafta sonra ortak bir arkadaşımız ile buluştum. Instagram hikayelerinde ne göreyim. Yıllardır planladığımız tatile başkasıyla gitmiş. Hemde bu sıcakta!

Bende sevdiğim meleğime kavuşamadım ve babası beni hiç sevmezdi bizim ailemizi kötüler dururdu kız beni çok severdi aşkına inanamıyordum o kadar ki çok titiz ve harika birisiydi. Günün birinde ise sabah uyandım tek mesaj attı o da ne biliyor musun ? "Bitti" Dedi ve en yakın arkadaşımla beraber oldu evlenecekler galiba dilerim allahtan mutlu olurlar.
İhaneti atlatamıyor insan. Her duygulanmak istediğimde Murat Göğebakan - Yaralı dinlerim. Hikayesi aynı benimle.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İnan ben de bilmiyorum. Kısaca şöyle anlatayım. Bizim uzun süredir planladığımız bir tatil planı vardı. Mart-Nisan gibi gidecektik. Sonra işlerimiz çıktı gidemedik ve erteledik. Araya pandemi dönemi girdi. Sonra yaz geldi. Bu konu açıldı. Ben gidelim falan dedim. Sonra kendi hastalıklarını öne sürdü. Migrenim var, hava çok sıcak, başım ağrıyor. Dışarı çıkamam bu sıcakta vs. yıllardır eve girmiyoruz bana böyle diyor. Her neyse çıkamam gibisinden şeyler söyledi. Bende üsteleyince kavga çıktı tabi ve ayrıldık. Bu olaydan 1-2 hafta sonra ortak bir arkadaşımız ile buluştum. Instagram hikayelerinde ne göreyim. Yıllardır planladığımız tatile başkasıyla gitmiş. Hemde bu sıcakta!
Büyük afedersiniz
Hocam tatile gittiyse bir erkekle korktuğunuz şeyi yapmış olabilirler
Şuan 2.şans vermenin mantıksız olduğuna karar verdim

Son düzenleme:

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
hacı aileden biri olmadığına emin misin akrabalarla gitmiştir belki kırılma diye sana söylememiştir kuzeni falandır gördüğün çocuk.gittiği çocuğu tanıyor musun

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Büyük şerefsizlik afedersiniz
Hocam tatile gittiyse bir erkekle korktuğunuz şeyi yapmış olabilirler
Şuan 2.şans vermenin mantıksız olduğuna karar verdim
Aynı kelimeden 2 hafta ban yedim aman dikkat hocam. Sansür koyun. Zamanında ben de çok sövdüm. O kadar ileri gittiğini sanmıyorum ama bazı şeyler yaşamış olabilirler. Yakınlaşmak gibi :(

hacı aileden biri olmadığına emin misin akrabalarla gitmiştir belki kırılma diye sana söylememiştir kuzeni falandır gördüğün çocuk.gittiği çocuğu tanıyor musun
Beni kiminle aldattığını biliyorum. O çocukta ayrı hikaye atmıştı zaten. Ergence yazılar ve kalpler eşliğinde. O an ondan soğumuştum ama zaman geçtikçe vuruyor acısı.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Aynı kelimeden 2 hafta ban yedim aman dikkat hocam. Sansür koyun. Zamanında ben de çok sövdüm. O kadar ileri gittiğini sanmıyorum ama bazı şeyler yaşamış olabilirler. Yakınlaşmak gibi :(

Beni kiminle aldattığını biliyorum. O çocukta ayrı hikaye atmıştı zaten. Ergence yazılar ve kalpler eşliğinde. O an ondan soğumuştum ama zaman geçtikçe vuruyor acısı.
harbiden tostun dediği kadar var yani ben böyle bir şey görmedim hayatımda.Şuana kadar belki olarak bakıyordum ama bundan sonra bence asla 2.şans vermemen gerekiyor

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Hocam bence unutmaya çalışın
Böyle biriyle birlikte olursanız hep bir tarafınız seni aldatıyor diye bağıracak

harbiden tostun dediği kadar var yani ben böyle bir şey görmedim hayatımda.Şuana kadar belki olarak bakıyordum ama bundan sonra bence asla 2.şans vermemen gerekiyor
Aynı fikirdeyim

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam bence unutmaya çalışın
Böyle biriyle birlikte olursanız hep bir tarafınız seni aldatıyor diye bağıracak

Aynı fikirdeyim
Kimse de yok çevremde. Sistemi unutmak, kafa dağıtmak için topladım. Oturmuyorum başına adam akıllı. Hep aklım onda.

Bir kere sarılmak için herşeyimi verirdim ama ikinci şans vermek istemiyorum.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kimse de yok çevremde. Sistemi unutmak, kafa dağıtmak için topladım. Oturmuyorum başına adam akıllı. Hep aklım onda.
Hocam bunun tek çözümü sosyalleşmek maalesef
Yeni ortamlara girmeye çalışın
Mesela bir derneğe
Bir vakıfa gidin
Bir hobi edinin ve onun kursuna gidin
Mesela ingilizce kursuna gidin herkes kendinden bahsettiği için ve yarım yamalak konuştukları için samimi sıcak bir ortam oluşuyor

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bir kere sarılmak için herşeyimi verirdim ama ikinci şans vermek istemiyorum.
Verme abi mümkünse ondan uzak Bi yere yerleş.

Top Bottom