Neler Yeni

Aldatılıyor muyum ?(snapchat)

arifand34

80+
Pff kanka açık poz ne ya sı*tı sıvıyor bildiğin, hadi pozlar var sen niye bakasın abi. Sen sadece kime yazdığına engellediklerine veya bahsetmeler yorumlar derken hesabı gözden geçirecektin. Yok babamı yalıyorlar yok açık pozlar var derken atlatıyor seni, sen çaktırma durumu o şüphe duymasın uyandığında yaz yine klasik halinle. Olmadı fake kız veya erkek hesabı aç ama hemen değil unutsun, 2-3 gün şu şifre şeyini o sırada hesabı ayarlarsın sonra yavşa bakalım ne tepkiler verecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkedeki bütün mağaralardan geniştir net
fake açıp denicem bi yandan bana hediye aldı bende ona bunu geçtim annesi ablası kız kardeşi beni biliyor annesiyle tanıştırcak bi. yandan yanlış mı düşünüyorum ama bilemedim o snape takıldım son görülmeye

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Kanka snapci kızdan olmaz sana sümük gibi yapışır halısahaya gitmek senin için hayal olur o kızla öyle pick mi ler ki benimde var snapci kız arkadaşım not: Arkadaşım onunda snap puanı yüksek pickmi gibi

Kara*

80+ Silver
fake açıp denicem bi yandan bana hediye aldı bende ona bunu geçtim annesi ablası kız kardeşi beni biliyor annesiyle tanıştırcak bi. yandan yanlış mı düşünüyorum ama bilemedim o snape takıldım son görülmeye
Evin reisi sensin ezdirme kendini yeri gelince raconu koy kıza. Hediye alabilir gayet doğal ailesiyle tanıştırması aynı şekilde normal heves etmiştir bilmelerini istiyordur. Önemli olan kızın yamuk yapıp yapmayacağı sen onu anla gerisi kolay temiz değilse bile ailesine tabii ki çok temiz pofuduk ihihi kız olarak görünür.

Kanka snapci kızdan olmaz sana sümük gibi yapışır halısahaya gitmek senin için hayal olur o kızla öyle pick mi ler ki benimde var snapci kız arkadaşım not: Arkadaşım onunda snap puanı yüksek pickmi gibi
-askm nere gidion bakim foto at kızlar varsa kesinlikle gitmiyorsun sülaleni yerim (sansürlü hali) anladınız siz

Son düzenleme:

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kanka başkasını senle aldatıyor da olabilir bir de öyle düşün.

arifand34

80+
Kanka başkasını senle aldatıyor da olabilir bir de öyle düşün.
çok güzel teselli dkfkd

Evin reisi sensin ezdirme kendini yeri gelince raconu koy kıza. Hediye alabilir gayet doğal ailesiyle tanıştırması aynı şekilde normal heves etmiştir bilmelerini istiyordur. Önemli olan kızın yamuk yapıp yapmayacağı sen onu anla gerisi kolay temiz değilse bile ailesine tabii ki çok temiz pofuduk ihihi kız olarak görünür.

-askm nere gidion bakim foto at kızlar varsa kesinlikle gitmiyorsun sülaleni yerim (sansürlü hali) anladınız siz
suan temiz görünüyor rol yapmıyorsa buluştuk bi kaç kez bırakcam diye ağladı yanımda nide su geldi aklıma hani snapchat girdiğini düşünüyorum ya benimde sabah girdigimi sanmış ama ben uyuyordum söylemeyi unuttum birbirimize canlı konumlar açık tek ikimiz görüyoruz onla alakalı olabilir mi hep iyi düşünmeye çalışıyorum

çok güzel teselli dkfkd

suan temiz görünüyor rol yapmıyorsa buluştuk bi kaç kez bırakcam diye ağladı yanımda nide su geldi aklıma hani snapchat girdiğini düşünüyorum ya benimde sabah girdigimi sanmış ama ben uyuyordum söylemeyi unuttum birbirimize canlı konumlar açık tek ikimiz görüyoruz onla alakalı olabilir mi hep iyi düşünmeye çalışıyorum
ablasının düğünü var annesi ablası çağırmış tanışmaya

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
şifre istedim şimdi vermem diyor annemin arkadaşlarımın açık fotoğraf var dedi e dedim telefona kaydet bir sürü anım var diyor nasıl kaydedeyim sonra herkesi çıkartırz ikimiz kalırız tek dedi bide en yakın kız arkadaslarım
Kankam o şüphe düşmüş içine bidaha gitmesi çok zor iyice paronayaklaşmadan kızdan ayrıl çünkü güven yoksa ilerlemiyor kendim yaşadım biliyorum.

Kara*

80+ Silver
çok güzel teselli dkfkd

ablasının düğünü var annesi ablası çağırmış tanışmaya
Kanka ciddi soruyorum kızın ve senin yaşı kaç dediğin max 16 ergen kızı tavırları sergileyen snap delisi bir kız olarak görüyorum şahsen. Tamam iyimser düşün ama bu yine arkada bir işler yapmadığını değiştirmez en azından test ederek anlarsın. Ailesiyle real olarak tanışmanda sorun yok zaten gider çerezlik sohbet edersin biraz gömersin pastanı evine gelirsin.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Kanka ciddi soruyorum kızın ve senin yaşı kaç dediğin max 16 ergen kızı tavırları sergileyen snap delisi bir kız olarak görüyorum şahsen. Tamam iyimser düşün ama bu yine arkada bir işler yapmadığını değiştirmez en azından test ederek anlarsın. Ailesiyle real olarak tanışmanda sorun yok zaten gider çerezlik sohbet edersin biraz gömersin pastanı evine gelirsin.
en iyisi neden buluşup snap'ine bakmıyor yada yüzüne sormuyor foruma anlattıklarını ?

arifand34

80+
en iyisi neden buluşup snap'ine bakmıyor yada yüzüne sormuyor foruma anlattıklarını ?
yüzüne sordum aynı cevabı aldım haftaya buluscaz bakıcam ozaman ama bence bunu düşünüyor olmaz mı illa biri varsa bi şekilde saklar ben eve geldimi yine devam eder güvensizlik oldu artık

yüzüne sordum aynı cevabı aldım haftaya buluscaz bakıcam ozaman ama bence bunu düşünüyor olmaz mı illa biri varsa bi şekilde saklar ben eve geldimi yine devam eder güvensizlik oldu artık
ben 20 o 18

Kara*

80+ Silver

ben 20 o 18
Sen hiç çaktırma, buluştuğunuz zaman kız tuvalete falan girince veya o tarz senin yanına gelemeyecek durumu olunca eğer telefonu yanına almazsa al direk kurcala. Şifreyi falan önceden öğrenirsin oyun vs bir şey yükleyek diye kandır bahaneyle, en fazla böyle görürsün ama ihtimali baya düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,424
Üyeler
160,092
Son üye
umutkoksal1
Top Bottom