Neler Yeni

Aldığım Anakartın Poşetinin Kenarı Açık Geldi, Endişelenmeli Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
Amazon Prime üyesi olarak satın aldığım anakart bugün elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda, anakartın poşetinin kenarının açık olduğunu fark ettim. Ürün kullanılmış gibi görünmüyor, ama bu durum beni biraz endişelendirdi. Bu normal bir durum mu, yoksa bir sorun teşkil eder mi? Deneyimi olanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Anakart.jpg

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Yırtılmıştır yolda bişey olmaz çalışıyorsa. Çalışmıyorsa da iade edersin.

WhoCares

80+ Gold
vida iz ive işlemci soketlerinde herhangi bir kullanım ibaresi yoksa bir şey olmaz

garantisi varsa sorun yok

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,501
İsim
.
Amazon Prime üyesi olarak satın aldığım anakart bugün elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda, anakartın poşetinin kenarının açık olduğunu fark ettim. Ürün kullanılmış gibi görünmüyor, ama bu durum beni biraz endişelendirdi. Bu normal bir durum mu, yoksa bir sorun teşkil eder mi? Deneyimi olanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Çalışıyorsa sıkıntı yok

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
Şuan çalışıyor bir sıkıntı yok asusu aradım her hangi bir arıza kaydı da yok bir sıkıntı olur mu ileride ?
olmaz dostum için rahat olsun bu kadar gerilmene gerek yok bak markayı da arayıp teyit etmişsin süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,391
Üyeler
172,825
Son üye
Radnal
Top Bottom