Dediğin gibi anakartı ikinci el falan aldıysan anakart banı olabilir, burdaki kimse tam olarak sebebini bilemeyebilir. Siz riot games support ile mail yoluyla görüşün.Alıntıyı görüntüle bilgisayar aldım ve açtığım bütün hesaplar ban yiyor anakart banımı var acaba arkadaşlar olay nedir bilen yazsın yardımcı olsun lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
acil yardım!!!!!!!!!!!
Alıntıyı görüntüle bilgisayar aldım ve açtığım bütün hesaplar ban yiyor anakart banımı var acaba arkadaşlar olay nedir bilen yazsın yardımcı olsun lütfen.
acil yardım!!!!!!!!!!!
Evet, bazı durumlarda anakartlar Valorant gibi oyunlarda donanım yasaklamasına (HWID ban) tabi olabilirAlıntıyı görüntüle bilgisayar aldım ve açtığım bütün hesaplar ban yiyor anakart banımı var acaba arkadaşlar olay nedir bilen yazsın yardımcı olsun lütfen.
acil yardım!!!!!!!!!!!
Evet, bazı durumlarda anakartlar Valorant gibi oyunlarda donanım yasaklamasına (HWID ban) tabi olabilir ** AIAlıntıyı görüntüle bilgisayar aldım ve açtığım bütün hesaplar ban yiyor anakart banımı var acaba arkadaşlar olay nedir bilen yazsın yardımcı olsun lütfen.
acil yardım!!!!!!!!!!!
support ile iletişime geç en iyisiAlıntıyı görüntüle bilgisayar aldım ve açtığım bütün hesaplar ban yiyor anakart banımı var acaba arkadaşlar olay nedir bilen yazsın yardımcı olsun lütfen.
acil yardım!!!!!!!!!!!
varmış sanırım ekran kartı banı gibi bişey ama aşırı nadir bişey sende onun olduğunu düşünmüyorumiletişime geçtim bilmediğim icin ekran kartı banı falan yoktur demi?
adamla konuştum anakart yollarım dedi inşallah banlı değildir uğraştırmaz beni valla cok moralim bozuldu cıkartmayı falanda bilmiyorum bilgisayarcıya para yedircezvarmış sanırım ekran kartı banı gibi bişey ama aşırı nadir bişey sende onun olduğunu düşünmüyorum