Neler Yeni

Yardım Aldığım Ekran kartı daha önceden Asus hesabına kaydettirilmiş!!

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Arkadaşlar GamingGen'den aldığım ekran kartında coil whine çıktı ve garanti bilgisi için asusu aradım , sonrasında garantisinin 14 Nisan'da başladığını öğrendim ama
Ben 4 Temmuz'da satın almıştım.

Asus bana disbiritor firmasının , satıcı firmaya yolladığı zaman çıkarılan fatura tarihinden itibaren başlar garanti süreci dedi.

Sonra Asus hesabına girip Ekran kartımı kaydetmemi , eğer önceden farkı bir kullanıcı tarafından kaydedilmiş ise bana büyük ihtimalle sıfır yollanılmadığını belirtti. Asus hesabıma kaydetmeye çalıştım ve daha öncesinde ekran kartının kaydedildiğini gördüm ,

Büyük ihtimal önceden alan kişi iade veya değişim yapmış coil whine'dan dolayı. Şimdi GamingGen i arayacağım ne demeliyim? , Yine işin içersinden sıyrılmaya çalışacaklar...
IMG_20220831_133623.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
GamingGen son zamanlarda kalitesini çok bozdu, üzücü bir durum..

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Baya şikayetleri arttı bu sitenin, umarım müşteriye karşı yaptıkları hataları düzeltirler.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alihan
durum gayet açık zaten problemi anlatırsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum değişim talep edebilirsin en olmadı yine tüketici haklarının yolu göründü sana

GamingGen son zamanlarda kalitesini çok bozdu, üzücü bir durum..
Siz deyince şu an ki açtığınız konunun varlığını öğrendim . Sizinle denk gelerek yazıştığımız mesajlarımı derleyelim bana yardımcı olun .

İnsanlarda görsünler ve öğrensinler .

Çabuk tepkinizi koyun herkes tepkisini koysun .

Sinirimden deli olacağım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar GamingGen'den aldığım ekran kartında coil whine çıktı ve garanti bilgisi için asusu aradım , sonrasında garantisinin 14 Nisan'da başladığını öğrendim ama

Asus bana disbiritor firmasının , satıcı firmaya yolladığı zaman çıkarılan fatura tarihinden itibaren başlar garanti süreci dedi.

Sonra Asus hesabına girip Ekran kartımı kaydetmemi , eğer önceden farkı bir kullanıcı tarafından kaydedilmiş ise bana büyük ihtimalle sıfır yollanılmadığını belirtti. Asus hesabıma kaydetmeye çalıştım ve daha öncesinde ekran kartının kaydedildiğini gördüm ,

Büyük ihtimal önceden alan kişi iade veya değişim yapmış coil whine'dan dolayı. Şimdi GamingGen i arayacağım ne demeliyim? , Yine işin içersinden sıyrılmaya çalışacaklar...Alıntıyı görüntüle

Size kart satılırken sıfır olduğunun ifadesi geçen .. link yazı orjinal ve sıfır ifadeleri bunu gösterin bu konu sizin açınızdan %100 sonuçlanır olumlu olarak .

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Büyük ihtimal önceden alan kişi iade veya değişim yapmış coil whine'dan dolayı. Şimdi GamingGen i arayacağım ne demeliyim? , Yine işin içersinden sıyrılmaya çalışacaklar...Alıntıyı görüntüle
merak ettim bende denicem her asus kartta var dimi

netaxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer KOÇ
Gaminggeni cidden çok güvenli bulurdum. Hatta yaklaşık 1 yıl önce Donanım Arşivi ile oluşturduğu sistemi satın almıştım ben de. Herhangi bir sorun yaşamamıştım. Son dönemde artan şikayetler cidden çok kötü seviyede.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,812
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Asus kutusunda açma kısmında bir bant var onlarda bir bozulma fark etmedin mi? Ya da kutuyu hiç açmadan kaydetti sonra vazgeçip iade mi etti acaba?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Asus kutusunda açma kısmında bir bant var onlarda bir bozulma fark etmedin mi? Ya da kutuyu hiç açmadan kaydetti sonra vazgeçip iade mi etti acaba?
Kutu acikti zaten. Sözde gaminggen test ediyor parçaları fakat nedense coil whine oldugunu farketmeden yolluyorlar..

Aradım üst birimlerimize iletilip size geri dönüş saglanilacak denildi. Yine bir işin pesindeler , yoruldum. Hemde çok. Psu'da bile coil whine var onu da kaydettirmeye çalışacağım.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Emre Efe
Kutu acikti zaten. Sözde gaminggen test ediyor parçaları fakat nedense coil whine oldugunu farketmeden yolluyorlar..

Aradım üst birimlerimize iletilip size geri dönüş saglanilacak denildi. Yine bir işin pesindeler , yoruldum. Hemde çok. Psu'da bile coil whine var onu da kaydettirmeye çalışacağım.
coilwhine konusuna yapıcak bir şey yok 3000 serisinde çok çok fazla var ama test etme konusu tamamen kolpa hiç kimse sıfır bir ürünü açıp da test edemez

Top Bottom