Neler Yeni

Yardım Aldığım ekran kartı yerine başka bir şey geldi!!!

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
salı günü Hepsiburada üzerinden Sapphire Pulse rx6600 söyledim ama bana çin malı bir işlemci fanı geldi. Ben de hemen müşteri hizmetlerine ulaştım durumumu anlattım iade talebi oluşturduk yarın almaya gelecekler. Sizce satıcı firmayı aramalı mıyım. Bu arada faturada rx6600 yazıyor. Napmalıyım başka lütfen yardım edin

Son düzenleme:

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Merhabalar salı günü Hepsiburada üzerinden Sapphire Pulse rx6600 söyledim ama bana çin malı bir işlemci fanı geldi. Ben de hemen müşteri hizmetlerine ulaştım durumumu anlattım iade talebi oluşturduk yarın almaya gelecekler. Sizce satıcı firmayı aramalı mıyım. Satıcı firma Pera Bilgisayar. Bu arada faturada rx6600 yazıyor. Napmalıyım başka lütfen yardım edin
Hepsiburada ile görüştüysen satıcıya pek gerek yok bence onlar gereğini yaparlar.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Merhabalar salı günü Hepsiburada üzerinden Sapphire Pulse rx6600 söyledim ama bana çin malı bir işlemci fanı geldi. Ben de hemen müşteri hizmetlerine ulaştım durumumu anlattım iade talebi oluşturduk yarın almaya gelecekler. Sizce satıcı firmayı aramalı mıyım. Satıcı firma Pera Bilgisayar. Bu arada faturada rx6600 yazıyor. Napmalıyım başka lütfen yardım edin
Banada bazen yanlış ürün geldiği oluyor resmini çekip hepsiburada iade/değişim talebi olarak ilettim. Ertesi gün gelip aldılar ve doğru ürünü gönderdi satıcı.

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
neyini soracaksın satıcı firmaya ? Hepsiburadaya bildirmişsin bırak onlar ilgilensin...

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada bazen yanlış ürün geldiği oluyor resmini çekip hepsiburada iade/değişim talebi olarak ilettim. Ertesi gün gelip aldılar ve doğru ürünü gönderdi satıcı.
Dolandırıcı değillerdir değil mi çünkü mağazanın puanı falan yüksekti
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyini soracaksın satıcı firmaya ? Hepsiburadaya bildirmişsin bırak onlar ilgilensin...
Sadece neden böyle bir şey oldu diye soracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende resmini çekio attım yarın gelecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom