Neler Yeni

Aldığım hazır sistem sizce nasıl

merhaba arkadaşlar 2 gün önce gaming gecesinde bu sistemi aldım 38k ya anakartı msi ile değiştirdim sizce nasıl görüşleriniz neler?

Güzel sistem. Ucuz da değil pahalı da değil. Gamepower güç kaynağı da kolay kolay sorun çıkarmaz. Hayırlı olsun.

Oo helal olsun gram bilgi yok. 1. Olarak sistem pahalı 2. Olarak PSU leş leş kasa da öyle nasıl böyle yorumda bulunabilirsin?
Elbette güç kaynağı iyi bir seçenek değil. Almadan önce arkadaş tavsiyede bulunsaydı önermezdik. Ancak alındıktan sonra da abartmanın bir anlamı yok. Çevremde gamepower kullanan birçok insan var. En kötü güç kaynağını değiştirir yada bir ups ile kullanıp riskleri minimize eder. Zaten fazla güç çeken bir sistem de değil.

Oo helal olsun gram bilgi yok. 1. Olarak sistem pahalı 2. Olarak PSU leş leş kasa da öyle nasıl böyle yorumda bulunabilirsin?
Sistem pahalı filan değil. Zaten am5 16gb 5060 ti sistemler bu fiyat bandında geziyor. Kule tipi soğutucu filan da var. Normal fiyat.

Sistem pahalı filan değil. Zaten am5 16gb 5060 ti sistemler bu fiyat bandında geziyor. Kule tipi soğutucu filan da var. Normal fiyat.
Bu sistemi alıp iyzico kampanyasından falan yararlansa kule tipi soğutucu 200 TL'ye falan gelir thermalright peerless assasin rami de arttirirsa yine ayni fiyat sizce bu sistem mi mantikli arkadaşin alfigi mi ?

H.o dostum iyi günlerde kullanın fena değil PSU ileride değiştirirsin devam edersin sistem üzmez.

Geri