Aldığım işlemcinin garantisi önceden başlatılmış

Reaksiyon skoru
107
18.07.2025 tarihinde vatandan ryzen 5 7600x aldım garanti sorguda 04.02.2025 tarihinde başlatılmış yazıyor.

nasıl bir yol izlemeliyim bunları nereye şikayet edebilirim. direkt ticaret bakanlığına etsek?

fark etmez hocam. Fatura tarihi baz alınır. Vatanbilgisayar gibi büyük firmalar bazen toplu ürün aldıklarında alım tarihinde garantileri başlar. O yüzden ciddiye almayın.

fark etmez hocam. Fatura tarihi baz alınır. Vatanbilgisayar gibi büyük firmalar bazen toplu ürün aldıklarında alım tarihinde garantileri başlar. O yüzden ciddiye almayın.
ürünü sattım zaten ama şimdi başka işlemci aldım onda da aynı sorun olursa? bu sefer amazondan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinirim bozuldu adam gibi iş yapsınlar

Vatanda sorun yaşayacağınızı sanmam hocam

iade ürün olabilir... ticaret bakanlığına şikayet etseydiniz ceza yerlerdi büyük olasılıkla... :)

iade ürün olabilir... ticaret bakanlığına şikayet etseydiniz ceza yerlerdi büyük olasılıkla... :)
bi an görünce kan beynime sıçradı. türkiyeye girişini yazıyorlarmış fatura esasmış. amdye ticket attım düzeltiyorlarmış.

Garantide hangi ürün olursa olsun fatura tarihi, hatta ürünün teslim edildiği tarih baz alınır online alışverişlerde. Sitelerde yazanların yasal bir bağlayıcılığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri