Knk komik değil ama neyse kardeşim kampanya vardı onu yapmıştı 3 ürün ala biliyordu bende 1 tane kendim için kalvye aldım belki güzeldir diye yani 0 tl ye değil görev var onu yaptıkça alabiliyorsun kolay da değil zaten o görev her neyse demek istediğim mekanik hissi verir mi? Kalitelimidir onu soruyorumBide 0tl ye almışsın iş görür mü diye soruyorsun
Görür Türkiye'de benzerleri 1k dan başlıyor
Switchleri mekanikse hissini de verir. Değilse mekanik hissi bekleme mebrandan.Knk komik değil ama neyse kardeşim kampanya vardı onu yapmıştı 3 ürün ala biliyordu bende 1 tane kendim için kalvye aldım belki güzeldir diye yani 0 tl ye değil görev var onu yaptıkça alabiliyorsun kolay da değil zaten o görev her neyse demek istediğim mekanik hissi verir mi? Kalitelimidir onu soruyorum
Hocam membranmış klavye almayı düşünüyordum. Kardeşim bunu gösterince bunu kullanırım almaya gerek kalmaz dedim ama mekanik değilmiş. Sence ne yapsam bunu mu kullansam başka bir tane mi alsam ?Switchleri mekanikse hissini de verir. Değilse mekanik hissi bekleme mebrandan.
Mekanik alışınca mebran çok kötü geliyor. Mekanik al.Hocam membranmış klavye almayı düşünüyordum. Kardeşim bunu gösterince bunu kullanırım almaya gerek kalmaz dedim ama mekanik değilmiş. Sence ne yapsam bunu mu kullansam başka bir tane mi alsam ?
Ama Şu anki de mebranMekanik alışınca mebran çok kötü geliyor. Mekanik al.
membran keycapsleri mekanikte kullanamaz0 Tl ise kaybedecek birşeyin yok en azından keycaps lerini kullanırsın
O ne oluyor tam olarak bilmiyorum da0 Tl ise kaybedecek birşeyin yok en azından keycaps lerini kullanırsın
Peki sizce mekanik mi alsam bu idare eder mimembran keycapsleri mekanikte kullanamaz
Hocam bu vardır kampanya bölümünde bende direk bunu aldım%60 değilde %75 veya TKL almanızı öneririm. (Şahsen)
Ok tuşları, Home PgUp gibi tuşların olmaması kısıtlıyor.Hocam bu vardır kampanya bölümünde bende direk bunu aldım