Ya bilmiyorum bunu aldım yapacak bir şey yok . Yeni klavye mi alsam ?Ok tuşları, Home PgUp gibi tuşların olmaması kısıtlıyor.
Mutluysanız sıkıntı yok.Ya bilmiyorum bunu aldım yapacak bir şey yok . Yeni klavye mi alsam ?
Ya dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?Mutluysanız sıkıntı yok.
Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?Çok bir kalite beklemezsen üzmez ben 2 tane farklı ürün aldım %60 süs olarak panoya astım kulanılır mı dersen bana dandik hissi veriyor kullanasım gelmiyor
Kullanacağını sanmam hocam almak istersen sana kalmış tabiYa dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?
Hocam zaten 0 tl ye sipariş ettimbaşka düzgün ürün yoktu kampanyadaKullanacağını sanmam hocam almak istersen sana kalmış tabi
Hocam kalsın kenarda beleş zaten bu kadar düşünmeyin, işinizi görmezse yazın bana bütçenize göre güzel bir öneri yapayim.Hocam zaten 0 tl ye sipariş ettimbaşka düzgün ürün yoktu kampanyada
hocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldımKnk komik değil ama neyse kardeşim kampanya vardı onu yapmıştı 3 ürün ala biliyordu bende 1 tane kendim için kalvye aldım belki güzeldir diye yani 0 tl ye değil görev var onu yaptıkça alabiliyorsun kolay da değil zaten o görev her neyse demek istediğim mekanik hissi verir mi? Kalitelimidir onu soruyorum
Hocam 10 ya da 15 ti sanırsamhocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldım
Yok hocam yani oyun için fln uyumlu değilse başka alırım tabi bütçe çok yok 1100 tl fln max zorlarsamHocam kalsın kenarda beleş zaten bu kadar düşünmeyin, işinizi görmezse yazın bana bütçenize göre güzel bir öneri yapayim.
Hocam 15 kişiyi uygulamaya davet ediyorsun ve 3 hediye ala biliyorsunböyle 0 tl ye nasıl alıyorsunuz
Fena değil ürün aula f75 olsaydı harika olurdu satabilirim dilersenTemudan 0 tl ye bu ürünü aldım iş görür mu sizce ? Mekanik hissi verir mi ?
Temu kullanmamış bir telefon bulman yeterli sonra face-insta reklamlarında 0 tl olarak yazıyorböyle 0 tl ye nasıl alıyorsunuz