Neler Yeni

Aldığım klavye iş görür mü sizce ?

hamburkus

80+
Çok bir kalite beklemezsen üzmez ben 2 tane farklı ürün aldım %60 süs olarak panoya astım :D kulanılır mı dersen bana dandik hissi veriyor kullanasım gelmiyor

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Qwerty1029384756

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Mutluysanız sıkıntı yok.
Ya dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok bir kalite beklemezsen üzmez ben 2 tane farklı ürün aldım %60 süs olarak panoya astım :D kulanılır mı dersen bana dandik hissi veriyor kullanasım gelmiyor
Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?

hamburkus

80+
Ya dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?

Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?
Kullanacağını sanmam hocam almak istersen sana kalmış tabi :D

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
Knk komik değil ama neyse kardeşim kampanya vardı onu yapmıştı 3 ürün ala biliyordu bende 1 tane kendim için kalvye aldım belki güzeldir diye yani 0 tl ye değil görev var onu yaptıkça alabiliyorsun kolay da değil zaten o görev her neyse demek istediğim mekanik hissi verir mi? Kalitelimidir onu soruyorum
hocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldım :D

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
hocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldım :D
Hocam 10 ya da 15 ti sanırsam

Hocam kalsın kenarda beleş zaten bu kadar düşünmeyin, işinizi görmezse yazın bana bütçenize göre güzel bir öneri yapayim.
Yok hocam yani oyun için fln uyumlu değilse başka alırım tabi bütçe çok yok 1100 tl fln max zorlarsam

hamburkus

80+
Top Bottom