Aldığım klavye iş görür mü sizce ?

Çok bir kalite beklemezsen üzmez ben 2 tane farklı ürün aldım %60 süs olarak panoya astım :D kulanılır mı dersen bana dandik hissi veriyor kullanasım gelmiyor

Mutluysanız sıkıntı yok.
Ya dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok bir kalite beklemezsen üzmez ben 2 tane farklı ürün aldım %60 süs olarak panoya astım :D kulanılır mı dersen bana dandik hissi veriyor kullanasım gelmiyor
Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?

Ya dun sipariş verdim bilmiyorum işte nasıl bir şey sizden oneri alıyorum ayriyeten bir tane daha alsam mı ?

Hocam bende bilmiyorum ki çok birşeye beklemiyorum ama işte sizce ne yapayım başka bir tane daha alayım mı?
Kullanacağını sanmam hocam almak istersen sana kalmış tabi :D

Knk komik değil ama neyse kardeşim kampanya vardı onu yapmıştı 3 ürün ala biliyordu bende 1 tane kendim için kalvye aldım belki güzeldir diye yani 0 tl ye değil görev var onu yaptıkça alabiliyorsun kolay da değil zaten o görev her neyse demek istediğim mekanik hissi verir mi? Kalitelimidir onu soruyorum
hocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldım :D

hocam o görev kaç davetle bitti ben 4 davetten sonra saldım :D
Hocam 10 ya da 15 ti sanırsam

Hocam kalsın kenarda beleş zaten bu kadar düşünmeyin, işinizi görmezse yazın bana bütçenize göre güzel bir öneri yapayim.
Yok hocam yani oyun için fln uyumlu değilse başka alırım tabi bütçe çok yok 1100 tl fln max zorlarsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,084
Üyeler
184,883
Son üye
s2sir
Geri