Macbook air After effectte iş görür mü?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,404
Dostlar Macbook air m4 after effectte iş görür mü? Prolar çok pahalı o kadar para bağlamak istemiyorum

m4 air ve diger air versiyonlarinda ekran 500 nit ve 60hz pro da ise 1600nit 120hz ayrica pro versiyonda fan var airde yok bu da renderlarda pro nun ayni islemci bile olsa daha yuksek performansta calismasini sagliyor

Son düzenleme:
Pro versiyonuyla arasındaki fark ne hocam
Pro ağır işlem gerektiren projeler için daha iyi. Ama air de ortalama premier ve after projeleri için ideal. 16lık versiyonunu tercih edebilirsin. O fiyat bandında iş konusunda daha iyi performans veren laptop yoktur herhalde.

Pro ağır işlem gerektiren projeler için daha iyi. Ama air de ortalama premier ve after projeleri için ideal. 16lık versiyonunu tercih edebilirsin. O fiyat bandında iş konusunda daha iyi performans veren laptop yoktur herhalde.
Tamamdır hocam, peki bunun için taşınabilir 1tb ssd önerebilir misiniz?
Birde aire 12bin lira fark verip 13 inç yerine 15 inç almak mantıklı mı

12 bin fark çok bence sen diyorsan 13 bana çok küçük gözüküyor rahat çalışamam 15 al tabi ki 15 inç ayrı bi keyifli 13 biraz sıkışık gelebiliyor insana sana kalmış bence 15 tasarım vb. işlerde özellikle küçük detaylardan da dolayı daha rahat

Dostlar Macbook air m4 after effectte iş görür mü? Prolar çok pahalı o kadar para bağlamak istemiyorum
Air gayet işini görür. Prolar için bence aradaki farkı vermeye pek değmez. İlla pro düşünüyorsan M4 air yerine M2 pro bakabilirsin çok fazla uçmana gerek yok.

12 bin fark çok bence sen diyorsan 13 bana çok küçük gözüküyor rahat çalışamam 15 al tabi ki 15 inç ayrı bi keyifli 13 biraz sıkışık gelebiliyor insana sana kalmış bence 15 tasarım vb. işlerde özellikle küçük detaylardan da dolayı daha rahat
Tamamdır hocam, peki yanına ek 1tb taşınabilir ssd öneriniz var mı?

12bin gereksiz fazla bir fark ama 13 de çok küçük ya bence görsel tasarım işleri için. Özellikle ekran kalitesi müthiş. 15de daha keyif alırsın. Tasarım işleriyle uğraşıyorsan alışınca başka monitörler kesmiyor zaten. SSD önerim yok maalesef kullanmıyorum. O konuda daha bilgili arkadaşlar vardır.

Tamamdır hocam, peki yanına ek 1tb taşınabilir ssd öneriniz var mı?
paran varsa minicik bir şey bu cidden sigara paketinden küçük

özellikle sandisk WD kingstone gibi markalara bakabilirsin en iyisi bunlar

harddisk düşünürsen de
bir arkadaş önerdi bana da bunu

paran varsa minicik bir şey bu cidden sigara paketinden küçük

özellikle sandisk WD kingstone gibi markalara bakabilirsin en iyisi bunlar

harddisk düşünürsen de
bir arkadaş önerdi bana da bunu
Hepsiburadadan var mı hocam? Air le birlikte taksitle alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri