Pro ağır işlem gerektiren projeler için daha iyi. Ama air de ortalama premier ve after projeleri için ideal. 16lık versiyonunu tercih edebilirsin. O fiyat bandında iş konusunda daha iyi performans veren laptop yoktur herhalde.Pro versiyonuyla arasındaki fark ne hocam
Tamamdır hocam, peki bunun için taşınabilir 1tb ssd önerebilir misiniz?Pro ağır işlem gerektiren projeler için daha iyi. Ama air de ortalama premier ve after projeleri için ideal. 16lık versiyonunu tercih edebilirsin. O fiyat bandında iş konusunda daha iyi performans veren laptop yoktur herhalde.
12 bin fark çok bence sen diyorsan 13 bana çok küçük gözüküyor rahat çalışamam 15 al tabi ki 15 inç ayrı bi keyifli 13 biraz sıkışık gelebiliyor insana sana kalmış bence 15 tasarım vb. işlerde özellikle küçük detaylardan da dolayı daha rahatTamamdır hocam, peki bunun için taşınabilir 1tb ssd önerebilir misiniz?
Birde aire 12bin lira fark verip 13 inç yerine 15 inç almak mantıklı mı
Air gayet işini görür. Prolar için bence aradaki farkı vermeye pek değmez. İlla pro düşünüyorsan M4 air yerine M2 pro bakabilirsin çok fazla uçmana gerek yok.Dostlar Macbook air m4 after effectte iş görür mü? Prolar çok pahalı o kadar para bağlamak istemiyorum
Tamamdır hocam, peki yanına ek 1tb taşınabilir ssd öneriniz var mı?12 bin fark çok bence sen diyorsan 13 bana çok küçük gözüküyor rahat çalışamam 15 al tabi ki 15 inç ayrı bi keyifli 13 biraz sıkışık gelebiliyor insana sana kalmış bence 15 tasarım vb. işlerde özellikle küçük detaylardan da dolayı daha rahat
12bin gereksiz fazla bir fark ama 13 de çok küçük ya bence görsel tasarım işleri için. Özellikle ekran kalitesi müthiş. 15de daha keyif alırsın. Tasarım işleriyle uğraşıyorsan alışınca başka monitörler kesmiyor zaten. SSD önerim yok maalesef kullanmıyorum. O konuda daha bilgili arkadaşlar vardır.Tamamdır hocam, peki bunun için taşınabilir 1tb ssd önerebilir misiniz?
Birde aire 12bin lira fark verip 13 inç yerine 15 inç almak mantıklı mı
paran varsa minicik bir şey bu cidden sigara paketinden küçükTamamdır hocam, peki yanına ek 1tb taşınabilir ssd öneriniz var mı?
Hepsiburadadan var mı hocam? Air le birlikte taksitle alırımparan varsa minicik bir şey bu cidden sigara paketinden küçük
özellikle sandisk WD kingstone gibi markalara bakabilirsin en iyisi bunlar
harddisk düşünürsen de
bir arkadaş önerdi bana da bunuWD My 2 TB Passport Taşınabilir Harici Hard Disk, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD My 2 TB Passport Taşınabilir Harici Hard Disk, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
fiyat farkı var sanırımHepsiburadadan var mı hocam? Air le birlikte taksitle alırım