Canxz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 164
- İsim
- Toprak
GamingGen den ASUS VG27AQ1A Modeli Monitörü 4800tl ye almıştım. Geldiğinde sağ altta dibine girmedikce görülmeyen ölü piksel çıktı para vermişken sorunsuz alayım dedim değişime yolladım ve değişim yapacaklarını belirttiler değişim yaptılar ve bu seferde monitörün ortasında sadece siyah renkte görülen ölü piksel çıktı aradığımda yine değişim yaparız dediler yolladım ve kontrolunu sağladıktan sonra bana : 2. Kez ölü piksel çıktığı için teknik servise yollamamiz gerekiyor dediler bende bana degisimini yapacaklarını söylediklerini ve degisim yapmalarını rica ettim çünkü 1 aydır nerdeyse PC oynayamamistim adam akıllı. Neyse tamam dedim ama aşısı aradığımda en az 10 ölü piksel çıktığında değişim yapıyoruz dendi siteyi tekrar aradığımda ise Asus büyük ihtimalle değişim yapmaz siz bana direkt monitörü değişim yapma sözü vermiştiniz dedim onlar ise bana sıklıkla değişim olmayacağını belirttiler sizce iade mı almalıyım yoksa o fiyata 2k 27lnc 1ms monitör bulamam mı? Mecbur sağ altta bulunan ölü pikselli monitörü mu geri istiyorum?.. Zoruma giden şu arkadaslar... Bilgi için tekrar Aradığımda bir müşteri temsilcisi yarın yeni monutorunuz kargoya verilir dedi tamam diyip tekrar teyit için aradığımda diğer temsilci ise servise gitmesi gerek diyor ve birbirinin dedikleri tutmuyor bu sinirimi çok bozdu... Ne yapmamı önerisininiz düpedüz tüketiciyi kandırıyorlar direk 2. Kez yolladigimda servise yollayacaklarini belirtseler kendim servise yollardim ama ortada büyük bir uyuşmazlık dönüyor.