Canxz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 164
- İsim
- Toprak
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün iş saatleri içersinde arayıp iade alma hakkimin olduğunu söyleyeceğim gerekirse ses kaydi da alacağım . Ekstradan mail de atacağım degisim/iade ile ilgili. onaylarsa iyi onaylamazlar ise mail ss ve asusa attığım mail ssi ile birlikte thh basvuracağım değişim için . (Ürün bana açık geldi önemli olan bu. Açık geldiği için değişim istediğimi belirteceğim ) sizce de böyle mı yapayım ?Eski monitörü alabiliyorsan al monitörü istesen bile onlar haklı olmaz 1 ölü piksel bile ayıp olarak kabul ediliyor. Thh raporunda benim gibi asusun 5 ölü piksele kadar değişim yapmadığından iptal edilen yasadan vs bahset asusla mailleş mailde 5 ölü piksel vs diyorlar o mailide pdf olarak koy thh basvururken kesin kazanırsın ben kazandım bu şekilde ama şunun garantisi yok işte 6 ay sonra kazandın değişim kararı çıktı firma değişim yaptı gelen monitörde ölü piksel çıkarsa firma tekrar değiştirmek istemeyebilir çünkü thhnin vermiş olduğu kararı uygulayıp sana sıfır monitör veriyor zaten ondada ölü piksel varsa firmanın bu durumda yapabileceği bisey yok bu sefer tekrar mı thh şikayet edersin süreç ne kadar uzar bilemiyorum o risk işi şimdiki monitörde 1 piksel vardır thh kazanırsın değişim yapılır bu sefer 2 piksel çıkar vs. uğraşmaya değer mi bilemiyorum. Çoğu monitörde çıkıyor sana yaşadığım olayı anlattım toplamda 7 monitör actirdim ikiside bendeki olmak üzere hepsinde vardı vatan bilgisayarda piksel olmayan monitör bulmak çok zor veya çok şans gerekli. Çoğu insanda farkında olmuyor sonradan oluştuğunu sanıyor aslında aldığı gün oluyor detaylı inceleyerek bakmadığı için sonradan oluştu diyor.
(Birde lütfen sizin thh attığınız başvuru dilekçesinin PDF veya ssini atarsanız onu referans olarak kullanıp başvuru açarım bende )