Neler Yeni

Yardım Aldığım Psu sanki açılıp paketlenmiş gibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Selam arkadaşlar İnce hesaptan psu aldımda Bitfenix marka video ile açılım yaptım fakat üründe minnoş bir kusur var sanki açılmış kapatılmış gibi kutusu ama her hangi bir toz kullanılmış gibi durmuyor bir
Öncelikle şunu belirteyim çalışıyorsa iade etmek gibi düşüncem yok onu söyleyeyim hemen ortalığı karıştırmayalım takılacağım şeyler değil bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Duruma bağlı ortak yönde buluşursak iade edebilirim

Ekler

• IMG_2284.jpeg
    IMG_2284.jpeg
    1.1 MB · Hit: 60
  • IMG_2283.jpeg
    IMG_2283.jpeg
    1 MB · Hit: 59
  • IMG_2282.jpeg
    IMG_2282.jpeg
    1.3 MB · Hit: 55
  • IMG_2287.jpeg
    IMG_2287.jpeg
    1.2 MB · Hit: 56
  • IMG_2286.jpeg
    IMG_2286.jpeg
    1.3 MB · Hit: 59

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
Ben de ince hesaptan psu almıştım. Şu an baktım kutusuna ama hiç böyle bir şey yok tertemiz. Acaba kargocular biraz hor mu davrandı kargonuza ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de ince hesaptan psu almıştım. Şu an baktım kutusuna ama hiç böyle bir şey yok tertemiz. Acaba kargocular biraz hor mu davrandı kargonuza ?
yok kargodan olacak çizikler değil bu çizikler kargoda sapa sağlamdı ztn gram ezik darbe yoktu psu kutusu ve onun dışında da İncehesap kutusu ile geldi video ile açılım yaptım

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
Selam arkadaşlar İnce hesaptan psu aldımda Bitfenix marka video ile açılım yaptım fakat üründe minnoş bir kusur var sanki açılmış kapatılmış gibi kutusu ama her hangi bir toz kullanılmış gibi durmuyor bir
Öncelikle şunu belirteyim çalışıyorsa iade etmek gibi düşüncem yok onu söyleyeyim hemen ortalığı karıştırmayalım takılacağım şeyler değil bunlar

Duruma bağlı ortak yönde buluşursak iade edebilirim
Dostum sana kullanılmış ürün göndermiş gibiler. Vida izi bunu doğrular nitelikte. Çalışıyorsa bile uzun ömürlü olmaz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
arena pc distirbütor ya muhtemelen onlar kutuyu açıp tekrar paktliyorlar belki öyle oldu çünkü kabloları tutan telde fabrikadan öyle çıkmaz

Dostum sana kullanılmış ürün göndermiş gibiler. Vida izi bunu doğrular nitelikte. Çalışıyorsa bile uzun ömürlü olmaz
montaj yapılmamış hocam psu

vidalarda iz yok montaj yapıldığına dair hocam

Ekler

• IMG_2288.jpeg
    IMG_2288.jpeg
    1.8 MB · Hit: 39

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
arena pc distirbütor ya muhtemelen onlar kutuyu açıp tekrar paktliyorlar belki öyle oldu çünkü kabloları tutan telde fabrikadan öyle çıkmaz

montaj yapılmamış hocam psu

vidalarda iz yok montaj yapıldığına dair hocam
Bu kablo katlama tekniğini bilen kişi rahat yapar ancak eğer gördüğüm yanlış ise o zaman problem olmaz. Büyük ihtimal dediğin gibi açıp paketlerken hafif hor davranmış olabilirler.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
bir kaç video izledim de kablo sabitlemek için olan tel normalde de öyle sanırım diğer videolarda da aynı son attığım görsel

Bu kablo katlama tekniğini bilen kişi rahat yapar ancak eğer gördüğüm yanlış ise o zaman problem olmaz. Büyük ihtimal dediğin gibi açıp paketlerken hafif hor davranmış olabilirler.
arena içine garanti belgesi koyuyor ya sanırım orada olmuş olabilir bir ihtimal sizce İncehesap ı arayıp durumu söylesem çalışıyorsa iade etmeyeceğim desem sorun olmaz herhalde fikir sormuş olsam firmaya

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
bir kaç video izledim de kablo sabitlemek için olan tel normalde de öyle sanırım diğer videolarda da aynı son attığım görsel

arena içine garanti belgesi koyuyor ya sanırım orada olmuş olabilir bir ihtimal sizce İncehesap ı arayıp durumu söylesem çalışıyorsa iade etmeyeceğim desem sorun olmaz herhalde fikir sormuş olsam firmaya
Mutlaka durumdan haberleri olması gerekiyor. Bence arayıp söylemelisin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
bir arayayım bakalım bu arada köşede bir sıfıor geçemem varya oda aynı videolarda neyse bir arayayım firmöauyı

resmi tatil sonrası sizlerle birlikteyiz dedi iyi mi? kapalılar :D

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
bir arayayım bakalım bu arada köşede bir sıfıor geçemem varya oda aynı videolarda neyse bir arayayım firmöauyı

O zaman fotoğraflarıyla birlikte mail atman gerekiyor. En azından vaktinde haber vermiş olursun elinde olası bir durumda kanıt olmuş olur.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Olsun 2 gün sabret bakalım ne olacak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR