Neler Yeni

Aldığım rami anakartıma takamıyorum

zyxoN-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kaan Kılınç
arkadaşlar bugün aldığım ram geldi, anakarta takmaya çalışıyorum fakat takamıyorum. Gerçekten öyle bir bastırdım ki ellerimde iz oldu, ve şuan hala acıyor. Ne yapsam takamadım yardımcı olur musunuz

ram'de ddr3 anakart da.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
RAM i doğru takmaya çalıştığına emin misin o girişleri doğru tutturdun mu kolay girmesi gerek

BeKo'O

80+ Silver
Hocam ramin ve ram slotunun fotosunu atar mısınız?
Slotun çentiklerini açacaksın sonra ramin altındaki küçük boşluk slotun içindeki küçük çıkıntıya oturacak ve bastıracaksın.

zyxoN-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kaan Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Slotun çentiklerini açacaksın sonra ramin altındaki küçük boşluk slotun içindeki küçük çıkıntıya oturacak ve bastıracaksın.
Gördüğün gibi, biri takılı olan. Diğeri takmaya çalıştığım slot, dişler açık. Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_20210818_210136.jpg
    IMG_20210818_210136.jpg
    2.3 MB · Hit: 69

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Gördüğün gibi, biri takılı olan. Diğeri takmaya çalıştığım slot, dişler açık. Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Rami taktığınız halin bir de tam tersini deneyin.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam gördüğün gibi yuvanın orta sağında içinde bir çıkıntı var, o çıkıntı ramin altındaki küçük boşluğa denk gelicek ve bastıracaksınız. Ayrıca klipsler tam açık olsun.

zyxoN-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kaan Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gördüğün gibi yuvanın orta sağında içinde bir çıkıntı var, o çıkıntı ramin altındaki küçük boşluğa denk gelicek ve bastıracaksınız. Ayrıca klipsler tam açık olsun.
Dediğin gibi her şey dengi dengine, bastırıyorum klipsler çok az kapanıyor devamı gelmiyor, klipsin biri ekran kartına dayanıyor. Ondan daha fazla açılıyorsa da açamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram de bu btw

Ekler

• IMG_20210818_211502.jpg
    IMG_20210818_211502.jpg
    1.5 MB · Hit: 34

BeKo'O

80+ Silver
Dediğin gibi her şey dengi dengine, bastırıyorum klipsler çok az kapanıyor devamı gelmiyor, klipsin biri ekran kartına dayanıyor. Ondan daha fazla açılıyorsa da açamıyorum
Hocam ekran kartını çıkarın klipsleri açın sonra; fotoğrafa göre ramin ilk solrafını yerleştirin içine bastırın sol taraf girene kadar deneyin sonra sağ tarafı yerleştirin sırayla soldan sağa yerleştirme yapın yani, ayrıca ramin yandan bir fotosunu atar mısınız

Hocam ekran kartını çıkarın klipsleri açın sonra; fotoğrafa göre ramin ilk solrafını yerleştirin içine bastırın sol taraf girene kadar deneyin sonra sağ tarafı yerleştirin sırayla soldan sağa yerleştirme yapın yani, ayrıca ramin yandan bir fotosunu atar mısınız
Bu arada ramin boyutu ve uzunluğu yuva ile aynı içine girebilecek büyüklükte demi?

zyxoN-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kaan Kılınç

Bu arada ramin boyutu ve uzunluğu yuva ile aynı içine girebilecek büyüklükte demi?
Soldan derken tam olarak nasıl anlamadım

BeKo'O

80+ Silver
Top Bottom