Gördüğün gibi, biri takılı olan. Diğeri takmaya çalıştığım slot, dişler açık. Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım yardımcı olursanız sevinirim.Hocam ramin ve ram slotunun fotosunu atar mısınız?
Slotun çentiklerini açacaksın sonra ramin altındaki küçük boşluk slotun içindeki küçük çıkıntıya oturacak ve bastıracaksın.
Rami taktığınız halin bir de tam tersini deneyin.Gördüğün gibi, biri takılı olan. Diğeri takmaya çalıştığım slot, dişler açık. Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam gördüğün gibi yuvanın orta sağında içinde bir çıkıntı var, o çıkıntı ramin altındaki küçük boşluğa denk gelicek ve bastıracaksınız. Ayrıca klipsler tam açık olsun.Gördüğün gibi, biri takılı olan. Diğeri takmaya çalıştığım slot, dişler açık. Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğin gibi her şey dengi dengine, bastırıyorum klipsler çok az kapanıyor devamı gelmiyor, klipsin biri ekran kartına dayanıyor. Ondan daha fazla açılıyorsa da açamıyorumHocam gördüğün gibi yuvanın orta sağında içinde bir çıkıntı var, o çıkıntı ramin altındaki küçük boşluğa denk gelicek ve bastıracaksınız. Ayrıca klipsler tam açık olsun.
Ram de bu btwHocam ramin ve ram slotunun fotosunu atar mısınız?
Slotun çentiklerini açacaksın sonra ramin altındaki küçük boşluk slotun içindeki küçük çıkıntıya oturacak ve bastıracaksın.
Ne kadar bastırırsam bastırayım takamadım
Hocam ekran kartını çıkarın klipsleri açın sonra; fotoğrafa göre ramin ilk solrafını yerleştirin içine bastırın sol taraf girene kadar deneyin sonra sağ tarafı yerleştirin sırayla soldan sağa yerleştirme yapın yani, ayrıca ramin yandan bir fotosunu atar mısınızDediğin gibi her şey dengi dengine, bastırıyorum klipsler çok az kapanıyor devamı gelmiyor, klipsin biri ekran kartına dayanıyor. Ondan daha fazla açılıyorsa da açamıyorum
Bu arada ramin boyutu ve uzunluğu yuva ile aynı içine girebilecek büyüklükte demi?Hocam ekran kartını çıkarın klipsleri açın sonra; fotoğrafa göre ramin ilk solrafını yerleştirin içine bastırın sol taraf girene kadar deneyin sonra sağ tarafı yerleştirin sırayla soldan sağa yerleştirme yapın yani, ayrıca ramin yandan bir fotosunu atar mısınız
Soldan derken tam olarak nasıl anlamadımHocam ekran kartını çıkarın klipsleri açın sonra; fotoğrafa göre ramin ilk solrafını yerleştirin içine bastırın sol taraf girene kadar deneyin sonra sağ tarafı yerleştirin sırayla soldan sağa yerleştirme yapın yani, ayrıca ramin yandan bir fotosunu atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ramin boyutu ve uzunluğu yuva ile aynı içine girebilecek büyüklükte demi?
ilk sol tarafı oturtun yani sonra sağ tarafıSoldan derken tam olarak nasıl anlamadım