Hayırlı olsun ama daha iyisini alabilirdinizAlıntıyı görüntüleSizce mallıkmı ettim yoksa iyi mi?
haklıABOV BU NE BEN BÖYLE KAZIK GÖRMEDİM
Hocam agacığım bilip bilmeden konuşuyorsunagacığım adam neler neler eklemiş hala 2060a bakıp böyle yazıyorsunuz ya
La çok da kötü konuşup adamın canını sıkmak istemiyorum ama bak yemin ederim adamın yediği kazık benim içime dokundu üzüldüm ya.Bunun teselli edilecek bir durumu yok kazık yemişsin.
Gerçekten öyle ama burada yalan söyleyip içini rahatlatmaya gerek yok belki iade etme şansı vardır ederLa çok da kötü konuşup adamın canını sıkmak istemiyorum ama bak yemin ederim adamın yediği kazık benim içime dokundu üzüldüm ya.
Kendi parasıysa neyse yine de eğer babasının parası ise ben babasına yanarım, tabii yine de sağlık olsun.Gerçekten öyle ama burada yalan söyleyip içini rahatlatmaya gerek yok belki iade etme şansı vardır eder
ulan monitörü 2k bile alırdı içim yandı harbiden klavyeyi kulaklığı iyi şeyler alırdı neyse sağlık olsun
Bu tarz şeyler savunulunca o aşırı tilt ediyor işte monitörle almış şu bu kardeşim adam büyük kazık yemiş bugün ki sistemi aldığını düşünsene 10000TL'ye bu sistemden daha iyi bir sistem alıp daha iyi bir monitör alıp daha iyi klavye kulaklık alırdı gerçekten büyük çok büyük hataKendi parasıysa neyse yine de eğer babasının parası ise ben babasına yanarım, tabii yine de sağlık olsun.
Kendini avutmaya çalışıyordur, konu sahibi dışında savunan varsa da pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.Bu tarz şeyler savunulunca o aşırı tilt ediyor işte monitörle almış şu bu kardeşim adam büyük kazık yemiş bugün ki sistemi aldığını düşünsene 10000TL'ye bu sistemden daha iyi bir sistem alıp daha iyi bir monitör alıp daha iyi klavye kulaklık alırdı gerçekten büyük çok büyük hata
Reis iptal ettim konuşup bu arda para benim di ben çalıştım taksitle ödicektimBu tarz şeyler savunulunca o aşırı tilt ediyor işte monitörle almış şu bu kardeşim adam büyük kazık yemiş bugün ki sistemi aldığını düşünsene 10000TL'ye bu sistemden daha iyi bir sistem alıp daha iyi bir monitör alıp daha iyi klavye kulaklık alırdı gerçekten büyük çok büyük hata
Reis iptal ettim konuşup bu arda para benim di ben çalıştım taksitle ödicektimKendini avutmaya çalışıyordur, konu sahibi dışında savunan varsa da pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.
Öte yandan 14k'ya 3060 sistem alan bana baya koydu bu sistem