Neler Yeni

Aldigim Shade-Viking sistem iyi mi?

ENACRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal
Sanırım sadece güç kaynağını değiştireceğim iade ile uğraşamam ailemden dolayı aylarca kızarlar. Tek sorum şu fiyatı ve Güç kaynağı dışında sorun varmı? Bu soruyu sormuştum ama cevap verildimi hatırlamıyorum.

wessa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan eken
İşlemci güçsüz değil ekran kartınız ile işlemciyi kıyaslayınca ekran kartının gücüne işlemci yetemiyor ve ekran kartı 3060 değilde M.Ö 1500 yıllarından kalmış ekran kartları gibi çalışmaya başlıyor darboğaz bu.
bu bilgiler yanlış, yanlış bilgi verip başlık sahibini üzmenin anlamı yok. başlık sahibi forumdakilerden ne tür bir tavsiye istiyor anlamadım herkesin hemfikir olduğu şey ürünün aşırı pahalı olduğu. iade ya da değişim seçeneğini kullanmalısın bunu yapamıyorsan elde pek seçenek kalmıyor.

TahinPekmez

80+ Silver
Babanı ne yap ne et ikna et verdiğiniz parayı çöpe atın daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz yapar siz yanlış bilgi veriyorsunuz şu anda.
1080p de bile yeter. 2k da işlemciye daha az yük biner çok iyi besler. 5600 işlemciye eş bir işlemcidir.

oguz13

80+ Bronze
Siz nasıl inanıyorsanız öyle inanın.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Kanka isterse dövsünler ben olsam o paraya onu almam ne yap et babanı ikna et de ki baba bu fiyata daha iyi bilgisayarlar var de

ENACRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal
bu bilgiler yanlış yanlış bilgi verip başlık sahibini üzmenin anlamı yok. başlık sahibi forumdakilerden ne tür bir tavsiye istiyor anlamadım herkesin hem fikir olduğu şey ürünün aşırı pahalı olduğu iade ya de değişim seçeneğini kullanmalısın bunu yapamıyorsan elde pek seçenek kalmıyor.
Değişim yapmak istiyorum ama alternatif arıyorum ve iade işlemini itopya Web sitesi üzerinden yapabiliiyim? Sistemi mağazada aldık şuan montaj hizmeti için bekliyor.

Kanka isterse dövsünler ben olsam o paraya onu almam ne yap et babanı ikna et de ki baba bu fiyata daha iyi bilgisayarlar var de
Hem döver hem değişim yapmaz 😅

oguz13

80+ Bronze
Mesajları babanıza gösterin birşeyler yapın.

ENACRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal
Monitörde aldık 240 hz 0.5ms

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Evet bu mesajları babana göster oğuzun dediği gibi ikna et cidden o paraya o sistem alınmaz

Monitörde aldık 240 hz 0.5ms
Hangi marka

TahinPekmez

80+ Silver
Değişim yapmak istiyorum ama alternatif arıyorum ve iade işlemini itopya Web sitesi üzerinden yapabiliiyim? Sistemi mağazada aldık şuan montaj hizmeti için bekliyor.

Hem döver hem değişim yapmaz 😅
sistemin bugün için pahalı 3 ay sonrası için normal, 8 ay sonrası için çok ucuz. baban birdaha almazsa al kullan. psu 550w olduğunda ısınma olabilir. 650w öneririm. lakin aldığın psu 80+ olduğundan pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum

wessa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan eken
Kardeşim madem baban böyle bir adam yapacak bir şey yok para senin cebinden çıkmıyor sonuçta, al sistemini güle güle kullan parçaları kafana göre değiştirirsin.

Top Bottom