- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım sadece güç kaynağını değiştireceğim iade ile uğraşamam ailemden dolayı aylarca kızarlar. Tek sorum şu fiyatı ve Güç kaynağı dışında sorun varmı? Bu soruyu sormuştum ama cevap verildimi hatırlamıyorum.
Asıl siz ne anlatıyorsunuz inanmıyorsanız işin uzmanına sorun.2070 bile besler o işlemci ne anlatıyon sen?
bu bilgiler yanlış, yanlış bilgi verip başlık sahibini üzmenin anlamı yok. başlık sahibi forumdakilerden ne tür bir tavsiye istiyor anlamadım herkesin hemfikir olduğu şey ürünün aşırı pahalı olduğu. iade ya da değişim seçeneğini kullanmalısın bunu yapamıyorsan elde pek seçenek kalmıyor.İşlemci güçsüz değil ekran kartınız ile işlemciyi kıyaslayınca ekran kartının gücüne işlemci yetemiyor ve ekran kartı 3060 değilde M.Ö 1500 yıllarından kalmış ekran kartları gibi çalışmaya başlıyor darboğaz bu.
1080p de bile yeter. 2k da işlemciye daha az yük biner çok iyi besler. 5600 işlemciye eş bir işlemcidir.Babanı ne yap ne et ikna et verdiğiniz parayı çöpe atın daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darboğaz yapar siz yanlış bilgi veriyorsunuz şu anda.
Değişim yapmak istiyorum ama alternatif arıyorum ve iade işlemini itopya Web sitesi üzerinden yapabiliiyim? Sistemi mağazada aldık şuan montaj hizmeti için bekliyor.bu bilgiler yanlış yanlış bilgi verip başlık sahibini üzmenin anlamı yok. başlık sahibi forumdakilerden ne tür bir tavsiye istiyor anlamadım herkesin hem fikir olduğu şey ürünün aşırı pahalı olduğu iade ya de değişim seçeneğini kullanmalısın bunu yapamıyorsan elde pek seçenek kalmıyor.
Hem döver hem değişim yapmazKanka isterse dövsünler ben olsam o paraya onu almam ne yap et babanı ikna et de ki baba bu fiyata daha iyi bilgisayarlar var de
Hangi markaMonitörde aldık 240 hz 0.5ms
sistemin bugün için pahalı 3 ay sonrası için normal, 8 ay sonrası için çok ucuz. baban birdaha almazsa al kullan. psu 550w olduğunda ısınma olabilir. 650w öneririm. lakin aldığın psu 80+ olduğundan pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorumDeğişim yapmak istiyorum ama alternatif arıyorum ve iade işlemini itopya Web sitesi üzerinden yapabiliiyim? Sistemi mağazada aldık şuan montaj hizmeti için bekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem döver hem değişim yapmaz![]()
https://donanimarsivi.com/intel-core-i5-12400-incelemesi/Siz nasıl inanıyorsanız öyle inanın.