I5 12400f 4.40ghzBu arada i3 12. nesil olsa bile word office kasar
darboğaz yaparI5 12400f 4.40ghz
Gigabyte geforce 3060 eagle oc 12gbekran kartı?
o işlemci ile darboğaz yaparGigabyte geforce 3060 eagle oc 12gb
Yani işlemci güçsüzmüo işlemci ile darboğaz yapar
İşlemci güçsüz değil ekran kartınız ile işlemciyi kıyaslayınca ekran kartının gücüne işlemci yetemiyor ve ekran kartı 3060 değilde M.Ö 1500 yıllarından kalmış ekran kartları gibi çalışmaya başlıyor darboğaz bu.Yani işlemci güçsüzmüilk pc mi alayım dedim heyecanlandım çöp gibi sistem aldım demek.
Edemiyorum babam bilgisayar bilgisayardir karıştırma almışsın diye kızıyor zaten. Tek seçeneğim evden değişim yapabiliyorsam değişim yaparım ama yardıma ihtiyacım var bilmiyorum.Hemen iptal edin hocam kazıklanmışsınız
Bu arada i3 12. nesil olsa bile word office kasar
Yanlış bilgi vermeyin. Yazdıklarınız doğru değil darboğaz falan yapmaz. Çok anlamıyorsunuz bu işlerden belli ki.o işlemci ile darboğaz yapar
Babanı ne yap ne et ikna et verdiğiniz parayı çöpe atın daha iyi.Edemiyorum babam bilgisayar bilgisayardir karıştırma almışsın diye kızıyor zaten. Tek seçeneğim evden değişim yapabiliyorsam değişim yaparım ama yardıma ihtiyacım var bilmiyorum.
Darboğaz yapar siz yanlış bilgi veriyorsunuz şu anda.Yanlış bilgi vermeyin. Yazdıklarınız doğru değil darboğaz falan yapmaz. Çok anlamıyorsunuz bu işlerden belli ki.
3070 bile besler o işlemci ne anlatıyon sen?Babanı ne yap ne et ikna et verdiğiniz parayı çöpe atın daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darboğaz yapar siz yanlış bilgi veriyorsunuz şu anda.