Aldigim sistem sizce nasil 52K

Daha ucuza 4070ti super sistem alınabiliniyor. 7900gre'den çok daha mantıklı. Bana kalırsa direkt iptal çak.

Daha ucuza 4070ti super sistem alınabiliniyor. 7900gre'den çok daha mantıklı. Bana kalırsa direkt iptal çak.
Bu sisteme karar verdik ilk sistemi iptal ettim yorumunuz nedir

Ekler

• FİNAL.png
    FİNAL.png
    71.5 KB · Hit: 45
evet malesef ne eksiler gördünüz acaba sistemde
Ya o psu düşük kalite. Tamam öldürmez ama 57k gibi yüksek bütçeye yakışmıyor.
Anakart opsiyonları da nerdeyse hepsi asus. Kötü değil ancak dediğim gibi bu bütçeye daha iyisi yakışır.
Biraz beklesene az bakayım bi.

Ya o psu düşük kalite. Tamam öldürmez ama 57k gibi yüksek bütçeye yakışmıyor.
Anakart opsiyonları da nerdeyse hepsi asus. Kötü değil ancak dediğim gibi bu bütçeye daha iyisi yakışır.
Eger vaktiniz varsa itopya sinerji vs gibi yerlerden parça bazında alabilirim başka bir sistem toplayabiliriz opsiyonları daha farklı olan öyle dahamı mantıklı olur

bu sistemi şu şekilde özelleştirdik arkadaşların sayesinde yorumunuz nedir
Asusun E modeline kadar olan anakartların A620'den bir farkı yok cidden. CPU vrm'leri bile paylaşımlı. Ona geçmenizi tavsiye edecektim de seçmediyseniz bütçeniz yoktur herhalde diye düşündüm. Sistem şu an kusursuz. Alırsanız memnur kalırsınız.

her şey mükemmello ama ram olmamış
Sistemin son hali bunu almaya karar verdim yorumunuz nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asusun E modeline kadar olan anakartların A620'den bir farkı yok cidden. CPU vrm'leri bile paylaşımlı. Ona geçmenizi tavsiye edecektim de seçmediyseniz bütçeniz yoktur herhalde diye düşündüm. Sistem şu an kusursuz. Alırsanız memnur kalırsınız.
teşekkür ederim yorumunuz için

Ekler

• FİNAL.png
    FİNAL.png
    71.5 KB · Hit: 39
Sistemin son hali bunu almaya karar verdim yorumunuz nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim yorumunuz için
dostum 32 gb yapabilme imkanın varsa yap ama yoksa gayet ideal şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri