Umitgunere
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet malesef ne eksiler gördünüz acaba sistemdeHocam elle toplayamaz mısın? Deneyimin olmadığı için mi hazır sistem bakıyorsun?
evet malesef ne eksiler gördünüz acaba sistemdeHocam elle toplayamaz mısın? Deneyimin olmadığı için mi hazır sistem bakıyorsun?
Bu sisteme karar verdik ilk sistemi iptal ettim yorumunuz nedirDaha ucuza 4070ti super sistem alınabiliniyor. 7900gre'den çok daha mantıklı. Bana kalırsa direkt iptal çak.
Ya o psu düşük kalite. Tamam öldürmez ama 57k gibi yüksek bütçeye yakışmıyor.evet malesef ne eksiler gördünüz acaba sistemde
Eger vaktiniz varsa itopya sinerji vs gibi yerlerden parça bazında alabilirim başka bir sistem toplayabiliriz opsiyonları daha farklı olan öyle dahamı mantıklı olurYa o psu düşük kalite. Tamam öldürmez ama 57k gibi yüksek bütçeye yakışmıyor.
Anakart opsiyonları da nerdeyse hepsi asus. Kötü değil ancak dediğim gibi bu bütçeye daha iyisi yakışır.
Biraz bakınayım bi dk.Eger vaktiniz varsa itopya sinerji vs gibi yerlerden parça bazında alabilirim başka bir sistem toplayabiliriz opsiyonları daha farklı olan öyle dahamı mantıklı olur
Çek tetiği.Sistem olarak buna bakabilirsin. Bütçen max kaç ? Ona göre özelleştiririz.![]()
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
bu sistemi şu şekilde özelleştirdik arkadaşların sayesinde yorumunuz nedirÇek tetiği.
Asusun E modeline kadar olan anakartların A620'den bir farkı yok cidden. CPU vrm'leri bile paylaşımlı. Ona geçmenizi tavsiye edecektim de seçmediyseniz bütçeniz yoktur herhalde diye düşündüm. Sistem şu an kusursuz. Alırsanız memnur kalırsınız.bu sistemi şu şekilde özelleştirdik arkadaşların sayesinde yorumunuz nedir
her şey mükemmello ama ram olmamışBu sistemi siparis ettim sizce nasil tesekkurler
Sistemin son hali bunu almaya karar verdim yorumunuz nedirher şey mükemmello ama ram olmamış
teşekkür ederim yorumunuz içinAsusun E modeline kadar olan anakartların A620'den bir farkı yok cidden. CPU vrm'leri bile paylaşımlı. Ona geçmenizi tavsiye edecektim de seçmediyseniz bütçeniz yoktur herhalde diye düşündüm. Sistem şu an kusursuz. Alırsanız memnur kalırsınız.
dostum 32 gb yapabilme imkanın varsa yap ama yoksa gayet ideal şuanSistemin son hali bunu almaya karar verdim yorumunuz nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim yorumunuz için
ram 32gb hocam 2 tane seçtim ondan 2xdostum 32 gb yapabilme imkanın varsa yap ama yoksa gayet ideal şuan