Beter Ali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,424
ya isteyen yapsın malum sayı espirisiyle aynı zaten bence uyarı atılmamamalıCeza almalarını bilemem ama cidden C4 esprisi artık çok sıktı
ya isteyen yapsın malum sayı espirisiyle aynı zaten bence uyarı atılmamamalıCeza almalarını bilemem ama cidden C4 esprisi artık çok sıktı
Abdullah Hacıgül attı sanırım uyarıyı.Tahminim şu yönde, biri bu mesajı raporlamıştır, mod görüp uyarı atmıştır fakat konudaki diğer mesajlara bakmamıştır. Başka açıklaması yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 ay selam çakıyor![]()
Belki bu rapor sisteminin başka bir sayfası vardır ve modlar sadece rapor edilenleri görüyordur. Bir ayrımcılık olacağını sanmamBenim mesajımın hemen altında atılan mesaj. Görmemesi biraz zor.
Ln kalspiz canavrFurkan ve pxelarmy de ceza alsın.
C4 diyenlere sinir oluyorum.
Sıktı artık çok doğru uyarı sebebi.
C4 Demek neden Uyarı ?Selam arkadaşlar. Bu konuyu açma nedenim aldığım uyarı puanının haksız yere almış olmamdır.
@keremcnsz24 'ün açtığı konuda uyarı puanı aldım. Konu:
Everest Laptop Çıkarıyor!
Everest, laptop çıkarmaya başlayacakmış. Yine "Segment Bilgisayar" tarafından satışa sunulacak. https://www.everest-global.eu/en/product/everest-everbook-eb-15r-intel-core-i5-1135g7-notebookforum.donanimarsivi.com
Burada @Rennes ve benim yazdığım mesajlar "Uygunsuz dil." olarak değerlendirildi.
Alıntıyı görüntüle
Fakat şöyle bir şey var. @Furkan Aslan ve @PixelArmy de aynı mesajları yazdılar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Lütfen dediğimi yanlış anlamayın, kesinlikle ve kesinlikle "Furkan ve PixelArmy de ceza alsın." demiyorum.
Demek istediğim onlar uyarı almadı, biz neden aldık? Emin olun siz uyarı puanı alsaydınız ve biz almasaydık tepkim aynı olurdu.
@Mehmet Yılmaz 'a mesaj attığım zaman "Uyarıyı ben atmadım." cevabı verildi.
@Abdullah Hacıgül 'e yazdığımda zaten yanıt alamadım.
He bir de "Onlar ceza alınca rahatlayacak mısın?" derseniz, hayır. Aksine vicdan azabı çekmiş olacağım.
Ben uyarı puanımın kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
Sen anlamamışsın sjC4 Demek neden Uyarı ?
"Kusura bakmayın arkadaşlar siz de farkıdasınız değil mi? şakayla karışık cümlelerle her şeyin adı C4 ve Çöp oldu ben bu forumda böyle ortam olsun istemiyorum ve siz de çoğunuz buna dikkat ediyorsunuz, bakın arkadaşlar hemen notebookun orijinal Clevo ürününü bulmuş üzerine tartışmışsınız böyle bir ortam mı tercih edersiniz yoksa bilgiden uzak ismi yeni duyulan her şeye C4 diyen bir ortam mı tercih edersiniz"C4 Demek neden Uyarı ?
"Patlayan" bir parça neredeyse olmadığı ve artık aynı espri sürekli yapıldığı için yasaklandıC4 Demek neden Uyarı ?
Sen ne dion la"Kusura bakmayın arkadaşlar siz de farkıdasınız değil mi? şakayla karışık cümlelerle her şeyin adı C4 ve Çöp oldu ben bu forumda böyle ortam olsun istemiyorum ve siz de çoğunuz buna dikkat ediyorsunuz, bakın arkadaşlar hemen notebookun orijinal Clevo ürününü bulmuş üzerine tartışmışsınız böyle bir ortam mı tercih edersiniz yoksa bilgiden uzak ismi yeni duyulan her şeye C4 diyen bir ortam mı tercih edersiniz"
Ben muhabbeti biliyorum da gereksiz bence yani.Sen anlamamışsın sj
Aynı olayı bende yaşadım , bu kadar düzgün bir dille "daha dikkatli olmanızı rica ediyorum" yazmıştım konumun sonuna. Daha sonra linç edilip konum silinmiş , üstüne discord sunucusunda bunu dile getirince yazdıklarım silinip banlanmıştım.Selam arkadaşlar. Bu konuyu açma nedenim aldığım uyarı puanının haksız yere almış olmamdır.
@keremcnsz24 'ün açtığı konuda uyarı puanı aldım. Konu:
Everest Laptop Çıkarıyor!
Everest, laptop çıkarmaya başlayacakmış. Yine "Segment Bilgisayar" tarafından satışa sunulacak. https://www.everest-global.eu/en/product/everest-everbook-eb-15r-intel-core-i5-1135g7-notebookforum.donanimarsivi.com
Burada @Rennes ve benim yazdığım mesajlar "Uygunsuz dil." olarak değerlendirildi.
Alıntıyı görüntüle
Fakat şöyle bir şey var. @Furkan Aslan ve @PixelArmy de aynı mesajları yazdılar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Lütfen dediğimi yanlış anlamayın, kesinlikle ve kesinlikle "Furkan ve PixelArmy de ceza alsın." demiyorum.
Demek istediğim onlar uyarı almadı, biz neden aldık? Emin olun siz uyarı puanı alsaydınız ve biz almasaydık tepkim aynı olurdu.
@Mehmet Yılmaz 'a mesaj attığım zaman "Uyarıyı ben atmadım." cevabı verildi.
@Abdullah Hacıgül 'e yazdığımda zaten yanıt alamadım.
He bir de "Onlar ceza alınca rahatlayacak mısın?" derseniz, hayır. Aksine vicdan azabı çekmiş olacağım.
Ben uyarı puanımın kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.