Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16,110
- İsim
- Gizem
- İlgilendiği Kategoriler
- PC Oyunları, sanırım.
Yanlış Bilgilendirme
Selam arkadaşlar. Bu konuyu açma nedenim aldığım uyarı puanının haksız yere almış olmamdır.
@keremcnsz24 'ün açtığı konuda uyarı puanı aldım. Konu:
Burada @Rennes ve benim yazdığım mesajlar "Uygunsuz dil." olarak değerlendirildi.
Fakat şöyle bir şey var. @Furkan Aslan ve @PixelArmy de aynı mesajları yazdılar.
Lütfen dediğimi yanlış anlamayın, kesinlikle ve kesinlikle "Furkan ve PixelArmy de ceza alsın." demiyorum.
Demek istediğim onlar uyarı almadı, biz neden aldık? Emin olun siz uyarı puanı alsaydınız ve biz almasaydık tepkim aynı olurdu.
@Mehmet Yılmaz 'a mesaj attığım zaman "Uyarıyı ben atmadım." cevabı verildi.
@Abdullah Hacıgül 'e yazdığımda zaten yanıt alamadım.
He bir de "Onlar ceza alınca rahatlayacak mısın?" derseniz, hayır. Aksine vicdan azabı çekmiş olacağım.
Ben uyarı puanımın kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
@keremcnsz24 'ün açtığı konuda uyarı puanı aldım. Konu:
Everest Laptop Çıkarıyor!
Everest, laptop çıkarmaya başlayacakmış. Yine "Segment Bilgisayar" tarafından satışa sunulacak. https://www.everest-global.eu/en/product/everest-everbook-eb-15r-intel-core-i5-1135g7-notebook
forum.donanimarsivi.com
Burada @Rennes ve benim yazdığım mesajlar "Uygunsuz dil." olarak değerlendirildi.
Fakat şöyle bir şey var. @Furkan Aslan ve @PixelArmy de aynı mesajları yazdılar.
Lütfen dediğimi yanlış anlamayın, kesinlikle ve kesinlikle "Furkan ve PixelArmy de ceza alsın." demiyorum.
Demek istediğim onlar uyarı almadı, biz neden aldık? Emin olun siz uyarı puanı alsaydınız ve biz almasaydık tepkim aynı olurdu.
@Mehmet Yılmaz 'a mesaj attığım zaman "Uyarıyı ben atmadım." cevabı verildi.
@Abdullah Hacıgül 'e yazdığımda zaten yanıt alamadım.
He bir de "Onlar ceza alınca rahatlayacak mısın?" derseniz, hayır. Aksine vicdan azabı çekmiş olacağım.
Ben uyarı puanımın kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.