Neler Yeni

Aldığım Valorant hesabına satan adam nasıl girebilir?

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Öncelikle şunu söyleyeyim adam hesaba girebildiği için böyle bir konu açtım konuştuğumda ilk mailden direkt şifresiz olarak girebildiğini söyledi Apple ve Google hesabımda bağlı hesaba + 2 adımlı doğrulama var ama hesabım şu an maçta nasıl girmiş olabilir doğrulama kodu vs. de gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not hesap maili benim üstüme hala

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
İlk kayıt e postası onda, hesabım çalındı tarzında bir ticket atıyor ve geri alıyor . Komple almaması garip olmuş ama :D

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kayıt e postası onda, hesabım çalındı tarzında bir ticket atıyor ve geri alıyor . Komple almaması garip olmuş ama :D
Hocam atmamış işte şifre girmedim diyor sadece ilk maille girdim diyor anlamadım ticket atsa mail onun üstüne geçmezmiydi

rymphas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arda Efe
Öncelikle şunu söyleyeyim adam hesaba girebildiği için böyle bir konu açtım konuştuğumda ilk mailden direkt şifresiz olarak girebildiğini söyledi Apple ve Google hesabımda bağlı hesaba + 2 adımlı doğrulama var ama hesabım şu an maçta nasıl girmiş olabilir doğrulama kodu vs. de gelmedi.

Not hesap maili benim üstüme hala
Hesabı Googleye veya Appleye bağlamış olabilir kontrol edermisin?

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Yalan söylüyor kesinlikle inanmayın o hesaba bir şey bağlıdır yoksa asla açamaz.
hocam vallahi maçtaydı girdim hesaba 9-3 derecelideydi :D

apple net benim telefonuma bağlı silip yeniden bağlayayım yinede

şahin doğan

80+ Platinum
hesabına girdiyse 3 gün sonra geride alır. Bu konunun üzerinde durmaya gerek yok gibi.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
hesabına girdiyse 3 gün sonra geride alır. Bu konunun üzerinde durmaya gerek yok gibi.
Çok para vermedim ama güzel skinli hesap üzülürüm alırsa bu arada tüm kurtarma bilgileri bende var alırken denedik çalarsa sürekli geri alırım delirtirim adamı :D

rymphas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arda Efe
Aynen hesap almak zaten saçma.

Çok para vermedim ama güzel skinli hesap üzülürüm alırsa bu arada tüm kurtarma bilgileri bende var alırken denedik çalarsa sürekli geri alırım delirtirim adamı :D
Öyle olmuyor hocam çok fazla denenirse riot kapatıyor hesabı.

Top Bottom