pilav
80+ Bronze
12/1 turktelekom herkesin mesajını gördükten sonra benim internetin sahneye giriş
12/1 turktelekom herkesin mesajını gördükten sonra benim internetin sahneye giriş
superonline fiber 100/10 aylık 99 tl modem dahil
hocam ne için kullanıyorsunuz o interneti meraktan soruyorum ve ne kadar ödüyorsunuz?1000/1000 türknet gigafiber
Önceden 100TL'ydi Şuan 140 TL.İnterneti ne için kullanıyorsun sorusuna gelince Güzel bir bilgisayarım olunca yayın ve oyundan oyuna geçme için kullanacağım.hocam ne için kullanıyorsunuz o interneti meraktan soruyorum ve ne kadar ödüyorsunuz?
1000 upload verebiliyor mu harbidenÖnceden 100TL'ydi Şuan 140 TL.İnterneti ne için kullanıyorsun sorusuna gelince Güzel bir bilgisayarım olunca yayın ve oyundan oyuna geçme için kullanacağım.
5'miş sanırım
hocam ben bu testte hiçbir zaman kendi hızımı göremiyorum, 100mbps alıyorum fakat orada o şekilde yazmıyor, hangi server'ı seçmeliyim vodafone kullanıyorum altyapı türktelekom sanırım80 GB’lık oyunu ortalama 8-9 dakikada indirebiliyorum.
940upload veriyor1000 upload verebiliyor mu harbiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
5'miş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben bu testte hiçbir zaman kendi hızımı göremiyorum, 100mbps alıyorum fakat orada o şekilde yazmıyor, hangi server'ı seçmeliyim vodafone kullanıyorum altyapı türktelekom sanırım
Bir şey için kullanmasına gerek yok. Ben 50mbps internet kullanıyorum ama 1000/1000 alan adamla aynı parayı veriyorum. Aynı paraya neden daha düşük kullansın ki adam. Bizim de binaya TurkNet Gigafiber koydular ama TurkTelekom 1 yıllık taahhütü var daha o yüzden geçemiyorum.hocam ne için kullanıyorsunuz o interneti meraktan soruyorum ve ne kadar ödüyorsunuz?