Aldım ama Sizce nasıl :)

kötü be kanka bence ddr5 olsa oky dicektimde yine ddr4 ne sıfır sistemde 2025 de

Aldiktan sonra sormakta cok garip geliyor ya valla su kafayi yakalayamadim bi turlu

26k fiyatina göre iyi neden derseniz kasa ve psu okey
1tb kalite model g3 ssd var bu da okey
ram ise standart 16gb okey
anakart en azından boş olsa da b450 chipset kullanılmış fena değil a520den iyidir.
işlemci ise ryzen 7 8 çekirdelik bi işlemci burada mantıksız olmuş gibi neden derseniz ekran kartı 5060 düz model 5060ti olaydı, darboğaz için 5700 fhd iyi besler derdim. fakat r7 5700 kötü işlemci değil . valo oynamıyorsan çokta önemi kalmıyor.
26k göre gayet iyi sistem. sıfır sistemlere göre konuşuyorum. 2el göre kötü kalıyor.
burada sıfır ddr5 amd işlemcili 26k arkadaş sistem önerin. beğenmeyenlere. 26k ddr5 sistem bulursa en kötü parçalar olur. kasa ve psu c4 olur işlemci r5 8400f anakart a620 dual 8gb ram 500gb ssd olur.

Aldiktan sonra sormakta cok garip geliyor ya valla su kafayi yakalayamadim bi turlu
Sınırlı süreli veya az stoklu ürünlerde mantıklı.
Almadan sorsa cevap gelene kadar stok bitecek, al, güzelmiş demek hiçbir işe yaramayacak ama aldıktan sonra sorarsa güzelse sıkıntı yok, aldı zaten, kötüyse de iade eder.

Geri