Neler Yeni

Alen Evrien hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Alen Evrien, 14 yaşında olmasına rağmen beat, mix-mastering, kayıt alma, söz yazma, sağlam flowlar yapabilen yeni bir mc.
Kendisi ile dün discord da az da olsa konuştum, kendisi iyi biri samimi ve bence gayet yetenekli.
Bildiğiniz üzere geçen günlerde Dr. Fuchs ile güzel bir düeti oldu, kariyeri için gayet güzel bir adım, ve orada dinlediğimde de çok güzel söylüyordu.
Bu şarkıyı dinleyip kendi düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, iyi günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Sesi gerçekten bu mudur? Sesi sanki yaşının üstünde, zira 17 yaşında olan bende böyle yaşımı hissettiren ses yok. Sesiyle oynanmış sanırım.
Onun dışında klasik türk rap beatleri ve anlamsız, donuk cümleler.
Tabi bu yaşta rap yapmak takdir edilesi.

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
Sqürt sqürt gırrraaa prrrrr

ne söz ne ses ne başka bişe ama binlerce fanları var onlarıda bi garip buluyom

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Laf atmayın. Böyle flow yapamazsınız. 14'e göre çok iyi. Ama hala çok eksiği var. Kulağa geliyor eksikler.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Alen Evrien, 14 yaşında olmasına rağmen beat, mix-mastering, kayıt alma, söz yazma, sağlam flowlar yapabilen yeni bir mc.
Kendisi ile dün discord da az da olsa konuştum, kendisi iyi biri samimi ve bence gayet yetenekli.
Bildiğiniz üzere geçen günlerde Dr. Fuchs ile güzel bir düeti oldu, kariyeri için gayet güzel bir adım, ve orada dinlediğimde de çok güzel söylüyordu.
Bu şarkıyı dinleyip kendi düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, iyi günler dilerim.
akıcı okuyor, yaşına göre baya iyi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesi gerçekten bu mudur? Sesi sanki yaşının üstünde, zira 17 yaşında olan bende böyle yaşımı hissettiren ses yok. Sesiyle oynanmış sanırım.
Onun dışında klasik türk rap beatleri ve anlamsız, donuk cümleler.
Tabi bu yaşta rap yapmak takdir edilesi.
Ben de 17 yaşındayım ama gerçekten ben de sesimi yaşıma göre ince buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laf atmayın. Böyle flow yapamazsınız. 14'e göre çok iyi. Ama hala çok eksiği var. Kulağa geliyor eksikler.
Elbette insanlık hâli, sonuçta arkadaş 14 yaşında. Ama bence ilerleyen bir kaç yılda kendisini baya geliştirir, ki durmak bilmiyor zaten. Yakında yeni parçaları yayınlanıcak haberiniz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Ben de 17 yaşındayım ama gerçekten ben de sesimi yaşıma göre ince buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elbette insanlık hâli, sonuçta arkadaş 14 yaşında. Ama bence ilerleyen bir kaç yılda kendisini baya geliştirir, ki durmak bilmiyor zaten. Yakında yeni parçaları yayınlanıcak haberiniz olsun.
Aleyna Tilki misali olacak.18 yaşına bir girsin o zaman göreceğiz arkadaşı.

Top Bottom