Neler Yeni

Aleyna tilki retrograde hakkında düşünceleriniz

alex jensen

80+ Silver
şahsen fikrim kötü hiç beğenmedim yorumlarda tam ingilizlerin dinlediği tarz yazmışlar aleyna fanlarıdır muhtemelen hiç takmadım o nakarattaki beat o kadar iğrenç ki aksan konusunda ise çoğu kelimeyi anladım türk olduğu için aksan belli bir yere kadar oluyor zaten albüm kapağı vs biliyorsunuz dua lipadan vs sesi pek beğenmiyorum ben tabi bu benim görüşüm

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Dinlemedim ama kişiden kişiye değişebilir. Aleyna Tilki'den güzel bir şarkı dinlemek isterseniz Ömer Balık farkı ile bunu dinleyin
Düzeltme: Diğerlerine göre daha iyi.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
şahsen fikrim kötü hiç beğenmedim yorumlarda tam ingilizlerin dinlediği tarz yazmışlar aleyna fanlarıdır muhtemelen hiç takmadım o nakarattaki beat o kadar iğrenç ki aksan konusunda ise çoğu kelimeyi anladım türk olduğu için aksan belli bir yere kadar oluyor zaten albüm kapağı vs biliyorsunuz dua lipadan vs sesi pek beğenmiyorum ben tabi bu benim görüşüm
Sanat güneşimiz ülkemizi ulusal piyasada da temsil edecek çok mutluyum gerçekten Eurovision vs. olursa direkt Aleyna Tilki'yi gönderelim derim.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Türk müzik tarihinin en iyi şarkısı ektedir. Aleyna falan filan hepsi boş. Zamanında bu adama değer verilseysi belki de dünya starı olabilirdi. Affet kral değerini bilemedik.

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Türk müzik tarihinin en iyi şarkısı ektedir. Aleyna falan filan hepsi boş. Zamanında bu adama değer verilseysi belki de dünya starı olabilirdi. Affet kral değerini bilemedik.
eğeğeğğeğeğeğ yazınca buluyorum şarkıyı ama Türkçe altyazı gelse güzel olur en sevdiğim yabancı şarkı

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
eğeğeğğeğeğeğ yazınca buluyorum şarkıyı ama Türkçe altyazı gelse güzel olur en sevdiğim yabancı şarkı
altyazısı vardı sanki. daha eğlenceli oluyor öyle dinleyince.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
hayaller:
açıkca söyliyeyim ülkemizin gururu!!!
şarkı çok iyi!!!!!