SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar bu kod sadece amazon app'e özel galiba bunu internetten kullanamazmıyım?
dene şansınıArkadaşlar bu kod sadece amazon app'e özel galiba bunu internetten kullanamazmıyım?
Olmadı hocam hediye kartı kısmına giriyorum olmuyordene şansını
sepette kupon kısmına yazacaksınızOlmadı hocam hediye kartı kısmına giriyorum olmuyor
Tamam hocam bidaha deniyorumsepette kupon kısmına yazacaksınız
Sadece mobil uygulama üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli.Arkadaşlar bu kod sadece amazon app'e özel galiba bunu internetten kullanamazmıyım?
Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.sepette kupon kısmına yazacaksınız
Hocam telefonum desteklemiyor mobil uygulamayıSadece mobil uygulama üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli.Alıntıyı görüntüle
olur mu bilmiyorum ama bluestack vs ile deneGirdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam telefonum desteklemiyor mobil uygulamayı![]()
Hocam telefona olur mu?olur mu bilmiyorum ama bluestack vs ile dene
Evde değilim bu yüzden bluestack ta gidiyoolur mu bilmiyorum ama bluestack vs ile dene
Kabul ederseniz tablet uzerinden yapalim. Size yardimci olayımGirdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam telefonum desteklemiyor mobil uygulamayı![]()
Hocam kuzenimin telefonuyla yaptım çok teşekkür ederimKabul ederseniz tablet uzerinden yapalim. Size yardimci olayım