DenizKYNK
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Bende tıkladım katıldınız yazıyor ama bir şey gelmediSizlere nasıl bedava dondurma kazanacağınızı göstereceğim.
İlk olarak "Algida ile kazan" uygulamasını indirip hesap açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Sonra "Ürünler" kısmına gelip ortada sürekli değişen kısımdan "ALGIDA DONDURMA GÜNÜNÜ KUTLAR! MILYONLARCA BEDAVA! TIKLA, KAZAN!" resmini bulup tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
24 Saat içinde hesabınıza rastgele bir dondurma gelecektir, dondurmanızı "Migroslardan" alabilirsiniz.
Afiet olsun iyi günler
Dondurmadan bahsediyorsan 24 saat içeresinde hesabına gelecektir konuda belirttim zaten.Bana gelmedi nedense
Hocam 24 saat içeresinde gelecek hesabınıza dondurma. Konuyu dikkatli okuyalım lütfen.Bende tıkladım katıldınız yazıyor ama bir şey gelmedi
EyvallahEyvallah
Hocam alma konusunda bir fikrim yok ama büyük ihtimal gidip kasaya gösterdiğiniz zaman anlarlar. Ve evet her migrosda geçerli.Sağol yapıcam bakalım ne gelicek Twister falan gelmese bariHer Migros'tan alınabiliyor mu direkt gösterip alıyoruz değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah
Kb ma hocam dalgınlıkDondurmadan bahsediyorsan 24 saat içeresinde hesabına gelecektir konuda belirttim zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 24 saat içeresinde gelecek hesabınıza dondurma. Konuyu dikkatli okuyalım lütfen.
Bana Cornetto Aşk Ateşi verdi Aşk acısı çektiğimi algida bile anladı peh Aşkımı ateşe attı ama içimi serinletecek <3Sizlere nasıl bedava dondurma kazanacağınızı göstereceğim.
İlk olarak "Algida ile kazan" uygulamasını indirip hesap açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Sonra "Ürünler" kısmına gelip ortada sürekli değişen kısımdan "ALGIDA DONDURMA GÜNÜNÜ KUTLAR! MILYONLARCA BEDAVA! TIKLA, KAZAN!" resmini bulup tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
24 Saat içinde hesabınıza rastgele bir dondurma gelecektir, dondurmanızı "Migroslardan" alabilirsiniz.
Afiet olsun iyi günler