🔥İndirim Algida Bedava Dondurma Kampanyası

DenizKYNK

80+
Reaksiyon skoru
97

Sizlere nasıl bedava dondurma kazanacağınızı göstereceğim.

İlk olarak "Algida ile kazan" uygulamasını indirip hesap açıyoruz.

1658336036843.png

Sonra "Ürünler" kısmına gelip ortada sürekli değişen kısımdan "ALGIDA DONDURMA GÜNÜNÜ KUTLAR! MILYONLARCA BEDAVA! TIKLA, KAZAN!" resmini bulup tıklıyoruz.

1658336021876.png

24 Saat içinde hesabınıza rastgele bir dondurma gelecektir, dondurmanızı "Migroslardan" alabilirsiniz.

Afiet olsun iyi günler :)​

Sizlere nasıl bedava dondurma kazanacağınızı göstereceğim.​

​

İlk olarak "Algida ile kazan" uygulamasını indirip hesap açıyoruz.​

​

Alıntıyı görüntüle​

Sonra "Ürünler" kısmına gelip ortada sürekli değişen kısımdan "ALGIDA DONDURMA GÜNÜNÜ KUTLAR! MILYONLARCA BEDAVA! TIKLA, KAZAN!" resmini bulup tıklıyoruz.​

​

Alıntıyı görüntüle​

24 Saat içinde hesabınıza rastgele bir dondurma gelecektir, dondurmanızı "Migroslardan" alabilirsiniz.​

​

Bende tıkladım katıldınız yazıyor ama bir şey gelmedi

Sağol yapıcam bakalım ne gelicek Twister falan gelmese bari o.O2 Her Migros'tan alınabiliyor mu direkt gösterip alıyoruz değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah

Sağol yapıcam bakalım ne gelicek Twister falan gelmese bari o.O2 Her Migros'tan alınabiliyor mu direkt gösterip alıyoruz değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah
Hocam alma konusunda bir fikrim yok ama büyük ihtimal gidip kasaya gösterdiğiniz zaman anlarlar. Ve evet her migrosda geçerli.

bana geldi konudan önce yapmıştım cornetto verdi yey

24 saat içinde gelicek diyenler çık gir yapsın hesaba geliyor . Bazılarınada hiç gelmiyor sorunlu uygulama :)

Düzeltme; Buldum sorun yok 😆

Sizlere nasıl bedava dondurma kazanacağınızı göstereceğim.​

​

İlk olarak "Algida ile kazan" uygulamasını indirip hesap açıyoruz.​

​

Alıntıyı görüntüle​

Sonra "Ürünler" kısmına gelip ortada sürekli değişen kısımdan "ALGIDA DONDURMA GÜNÜNÜ KUTLAR! MILYONLARCA BEDAVA! TIKLA, KAZAN!" resmini bulup tıklıyoruz.​

​

Alıntıyı görüntüle​

24 Saat içinde hesabınıza rastgele bir dondurma gelecektir, dondurmanızı "Migroslardan" alabilirsiniz.​

​

Bana Cornetto Aşk Ateşi verdi Aşk acısı çektiğimi algida bile anladı peh Aşkımı ateşe attı ama içimi serinletecek <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,677
Üyeler
203,925
Son üye
olcay0011
Geri