ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
- Katılım
- 16 Eylül 2021
- Mesajlar
- 2,660
- Reaksiyon skoru
- 1,344
Ali express den ürün alicam ödeme olmuyor
Kendi internetimdeyim hocam garanti tarafından reddedildi diyorModem resetleyip ip değiştir.Eğer yine olmazsa ürün banlanmıştır.
Google'dan gizli sekmeden giriş yapıp almayı dene.Eğer ürün'ün alternatif başka rengi varsa onu seç.Yine olmazsa başka kredi kartıyla al.Yine olmazsa ürün banlanmıştır,alamazsın.Kendi internetimdeyim hocam garanti tarafından reddedildi diyorAlıntıyı görüntüle
Yurtdışı internet alışverişine kapalı mi kartınızKendi internetimdeyim hocam garanti tarafından reddedildi diyorAlıntıyı görüntüle
Cihaz değişirse sorun kalkarmi aynı karttan sipariş vericemhocam kes onu promosyonunu aynı cihazdan daha önce yaptıysanız ödemeyi reddediyor.
Kredi kartıyla siparist vericem olmadıGoogle'dan gizli sekmeden giriş yapıp almayı dene.Eğer ürün'ün alternatif başka rengi varsa onu seç.Yine olmazsa başka kredi kartıyla al.Yine olmazsa ürün banlanmıştır,alamazsın.
cihazı değiştirip mail adresinide farklı kullanmanı tavsiye ediyorum. Aliexpress in hesabına bir engeli olabilir en azından taze bir başlangıç yapmak işi daha kesinleştirecektir.Cihaz değişirse sorun kalkarmi aynı karttan sipariş vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kredi kartıyla siparist vericem olmadı
Hocam mailleri denedim olmadı yine başka kart denedim olmadı annemin telefonuyla denedim olmadı başka ürünü enteresan gerçektencihazı değiştirip mail adresinide farklı kullanmanı tavsiye ediyorum. Aliexpress in hesabına bir engeli olabilir en azından taze bir başlangıç yapmak işi daha kesinleştirecektir.
Şimdi şu kes onu muhabbeti için emülatör yolları deniyorum. Sorunu aşabileceğimiz bir yol bulursam burdan paylaşırım.
Sizde mi bu sorun oluştuülkece kısıtlamaya mı tabi tutulduk anlamadım. Bende artık yapamıyorum![]()
Bende 1 tane aldım yeni hesap açtım onda olmadıAli express den ürün alicam ödeme olmuyorAlıntıyı görüntüle