Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Ali express'den alışveriş yapmıştım mail geldi ( Siparişin postane şubesinde gelin alın ) yazıyor gitmemmi gerekiyor ?
Ali express'den alışveriş yapmıştım mail geldi ( Siparişin postane şubesinde gelin alın ) yazıyor gitmemmi gerekiyor ?
hayır kapına kadar getirirler
Gidip al bence.eminmisin ?
Emin olmamakla birlikte , kargo şirketleri ürünü kapıya kadar getiririrler ups , ptt, yurtiçi , aras, bunlarkw tecrübem oldu hepsi kapıma kadar geldi , kapına getirirler diye düşünüyorumeminmisin ?
hangi postane yazmıyor bileGidip al bence.
aslında bende bu zamana kadar hiç gidip almadım hep getirdilerEmin olmamakla birlikte , kargo şirketleri ürünü kapıya kadar getiririrler ups , ptt, yurtiçi , aras, bunlarkw tecrübem oldu hepsi kapıma kadar geldi , kapına getirirler diye düşünüyorum
Bilemedim ozamanhangi postane yazmıyor bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında bende bu zamana kadar hiç gidip almadım hep getirdiler
eminmisin ?
Bir kaç forumda kargoyu kapına bırakıp zili çalmadan gidiyorlar die birşeyler duymuştum . Bilmiyorum pek fazlahangi postane yazmıyor bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında bende bu zamana kadar hiç gidip almadım hep getirdiler
Arayabilirsin kargo şirketini , bilgi almak istiyorsankargo hareketlerinde hiç böyle bişey yazmıyor
Aliexpress ürünlerini ptt kargo getiriyor Türkiye'ye diye biliyordum ptt ksrgoyu ara