🔴Ali Hamaney Öldürüldü ! (Doğrulandı)

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,936
🔴İran'ın en yetkili ismi ve devletin başında ki kişi Dini Lider Ayetullah Ali Hamaney İsrail saldırılarında hayatını kaybetti !
Saldırıda Hamaney'in kızı, damadı, gelini ve torunu da hayatını kaybetti. Saldırı, Hamaney ofisinde resmi bir telefon görüşmesi yaparken gerçekleşti !

İran resmi devlet televizyonları haberi doğruladı. İran da 40 günlük yas ilan edildi !

1772329917971.webp

NTV cumartesi sabahı öldü diyor

Bu Dünya'da yaptıkları belli.Ne kadar müslümanı müslümanlara kırdırdılarsa da arkasından bir şey diyemem.
Allah Rahmet eylesin.

Konutunda neden durursunki kaç gündür saldırıcaz diyor ABD, adamı sakladıklarını felan düşünüyordum kabak gibi meydanda durmuş.

Konutunda neden durursunki kaç gündür saldırıcaz diyor ABD, adamı sakladıklarını felan düşünüyordum kabak gibi meydanda durmuş.

Dünya gerçekleriyle yüzleşmek yerine kendi dünyalarının lideri olmakta inat ettikleri için kabak gibi meydanda durduğunu düşünüyorum.

Bence iyi bir oyun oynanıyor. Fotoyu buldum.

Adam betonun altında uzanıyor poz vermiş gibi.

Cankurtaranın birisi betonun üzerine çıkmış. Diğerleri sanki altın bulmuş gibi diğer tarafta işıklarla birşeyler arıyorlar.

Ceset önündeki tahtayı çekip ceseti betonun altından çekiştirip çıkarmak bile istememeleri bu fotonun yapay zekayla yapıldığı kanıtı bence.
Yada bilerek çekilmiş poz vermek için.

Yada Hameyni benzeri birisinin kurban edilmesi.

69a3cc0b11cb369a3cc0b11cb4177234228369a3cc0b11cb169a3cc0b11cb2.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece yapay zeka böyle mantıksız foto yapabilir düşünceme göre.

Allah cc sizleri kahr eylesin Amerika ve İsrail! Sevinenler için sıra bizde. Yirmi seneye bunlar bize gelir...

Bence iyi bir oyun oynanıyor. Fotoyu buldum.

Adam betonun altında uzanıyor poz vermiş gibi.

Cankurtaranın birisi betonun üzerine çıkmış. Diğerleri sanki altın bulmuş gibi diğer tarafta işıklarla birşeyler arıyorlar.

Ceset önündeki tahtayı çekip ceseti betonun altından çekiştirip çıkarmak bile istememeleri bu fotonun yapay zekayla yapıldığı kanıtı bence.
Yada bilerek çekilmiş poz vermek için.

Yada Hameyni benzeri birisinin kurban edilmesi.

Alıntıyı görüntüle

sadece yapay zeka böyle mantıksız foto yapabilir düşünceme göre.
fotoğraf AI. Düşüncen doğru👍

fotoğraf AI. Düşüncen doğru👍
İt itin ayağına basmaz.
Onu ve ailesini çoktan güvenli yere yerleştirmişlerdir Yahudiler.

Yok oğlu öldü, yok gelini öldü. Yok bilmem nesi öldü. Şaka maka bunu inandırmaya çalışıyorlar millete.

İt itin ayağına basmaz.
Onu ve ailesini çoktan güvenli yere yerleştirmişlerdir Yahudiler.

Yok oğlu öldü, yok gelini öldü. Yok bilmem nesi öldü. Şaka maka bunu inandırmaya çalışıyorlar millete.
birinin sana saldıracağı açık açık belliyken ve böyle bir şey olursa senin de ölmen büyük oransa neden saklanmazsın ki? Amma belki de çok üst rütbeye koyduğu kişiler "Mossad" ajanı vesaire olduğundan da olabilir. Adamlar her yere sızmış.

Geri