Sürekli gündem değiştirmeye çalışıyor zeki birisi nihayetinde.Kocasından bosanmali şiddetli gecimsizlik var kocasiyla(Galatasarayla)
Her sene Galatasaray kollanıyor tabi yersen. Birde olayı her zaman o malum şeye çekiyorlar ama bir bakın 2016dan sonra Fenerbahçenin kaç şampiyonluğu varFenerin her yıl yaptığı şeyler bunlar. Sezon sonuna doğru gündem değiştirme çabaları, yok biz mağduruz yok eziyorlar ligden çekiliriz.
Hayır Ali başkanımı yedirmeyiz bütün rakiplerine birer şampiyonluk kaptırdı şimdi sıra 2. Turu tamamlamayaFenerbahçe eğer alay konusuysa bunun tek sebebi Ali koçtur. Fenerlilere tavsiyem rakipleri eleştirmek yerine başlarındaki beceriksiz herifi kovsunlar artık.
Galatasaray sütten çıkmış ak kaşık dememiştim ama seni mi kırıcam Galatasaray sütten çıkmış ak kaşıktır.Hayır galatasaray sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi yorum yapıyorsunuz ya yazık kendi yaptıklarınızı görmüyorsunuz ya körsünüz yada *****
TS bile şampiyon oldu asdfghjklşiHayır Ali başkanımı yedirmeyiz bütün rakiplerine birer şampiyonluk kaptırdı şimdi sıra 2. Turu tamamlamaya
TS nin nasıl şampiyon olduğu o sene herkes biliyor tribünde oturuyorlardı hatta hangi maçtı hatırlamıyorumTS bile şampiyon oldu asdfghjklşi
Onların tribünde oturmasıyla olmadı o işler. Hem o sezon hem de bi önceki sezon TS aleyhine yapılan hakem hatalarını izlesen gülmekten yerlere yatarsın. (TS li FB li veya GS li değilim tiner de kullanmıyorum)TS nin nasıl şampiyon olduğu o sene herkes biliyor tribünde oturuyorlardı hatta hangi maçtı hatırlamıyorum
Fenerbahçeli olmanın ilk kuralı galiba rakiplerinin şampiyonluklarının hep haksız olduğunu iddia etmek. He bide herkesin Fenerbahçe düsmanı olduğunu düşünmek.TS nin nasıl şampiyon olduğu o sene herkes biliyor tribünde oturuyorlardı hatta hangi maçtı hatırlamıyorum