- Reaksiyon skoru
- 209
Yalnız barajın altına oyuncu koyup gol yiyen ilk takım Fenerbahçe sanırım bir dahakine çift katlı koyun peçete gibi belki o zaman gol yemezsiniz.
Diagne mudahale etmiyor mu?Diagne adamlara dokunmuyor bile o pozisyonda adamlar koşarak geliyor duramayıp kendini atıyorlar faul aldırmak için. Halil'in pozisyonuna faul verilebilirdi ama Diagne'nin pozisyonları faulle alakası yok.
Bak bakayım nereden ittiriyor Kim Min
Alıntıyı görüntüle
Bu pozisyona faul ve sarı kart değil diyen biriyle futbol konuşmam zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki rakip takımların eli armut mu topluyor niye gol atamadılar?
Gol krallığına baktım da batshuayi ve teixeira hatta Güven Yalçın'a fenerbahçeden yaklaşabilen dahi olmamışaynen hocam dunya yildizi pjanic texira balonshuayi 3u beraber gol krali ve asist krali olacaklar buraya yazdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imzanizdan belli, tinerci yaziyor.![]()
Bilgi icin tesekkurler Recep Ivedik hayraniYalnız barajın altına oyuncu koyup gol yiyen ilk takım Fenerbahçe sanırım bir dahakine çift katlı koyun peçete gibi belki o zaman gol yemezsiniz.
Abicim bak omuz omuza olur İKİLİ MÜDAHALA DERSİN AMA ELİYLE İTTİRİYOR ELİYLE İTTİRİYOR!!Diagne mudahale etmiyor mu?
Bende bunu diyen biri ile futbol konusmam zaten.
Ayrica haberiniz olsun, buna futbolda "IKILI MUCADELE" diyoruz.
Saygilar![]()
Rica ederim.Bilgi icin tesekkurler Recep Ivedik hayrani
9. haftada oldugumuzu hatirlatmak isterim.Gol krallığına baktım da batshuayi ve teixeira hatta Güven Yalçın'a fenerbahçeden yaklaşabilen dahi olmamış![]()
Üstte balonshuayi yazıp erken konuşmayın demeniz...9. haftada oldugumuzu hatirlatmak isterim.
Erken konusmamaniz gerek sizin.
Mesela IYS 3 0 MS 3 3, ne yaparsin![]()
8 mi diyeyim ne diyeyim tamam kardesim batshuayi 95 gol atacak siz isteyin yeter.Üstte balonshuayi yazıp erken konuşmayın demeniz...