Neler Yeni

Öneri Alibaba Güvenilirmidir?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
moruq rx serisi ikinci el önerilmiyor minigngli olma ihtimlai çok çok yüksek mining 1 ay hatta 1 hafta yapılsa bile yarım yılla 1 yıl arası sadece oyun için kullanılmış ekran kartına eşittir artı görmeden alacağın için tamir görmüş yollarlar fırınlanmış olanını yollarlar bence amd bulaşma bide güç tüketimi fena ama sıfır derseniz direkt rx serisi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
moruq rx serisi ikinci el önerilmiyor minigngli olma ihtimlai çok çok yüksek mining 1 ay hatta 1 hafta yapılsa bile yarım yılla 1 yıl arası sadece oyun için kullanılmış ekran kartına eşittir artı görmeden alacağın için tamir görmüş yollarlar fırınlanmış olanını yollarlar bence amd bulaşma bide güç tüketimi fena ama sıfır derseniz direkt rx serisi
Dostum 6.kez ekran kartı alışım furmark yaptım max 66 gördü ve her zaman ynı satıcıdan veriyorum bu tarz yorumlar yapmayın lütfen sorum alibaba güvenilirmidir

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ali babayi bilmam ama aliexpress e bak derim bence değişim iade konusunda türklerden daha güvenilirler bence adamlara gösteriyon fanan fenan adam iade yapıo
Mesaj otomatik birleştirildi:

aliexpress daha bilinir

Top Bottom