Neler Yeni

Yardım Alibabadan yüksek fiyatlı ürün alırsam sorun olur mu?

Techno08

80+ Gold
o konuda kargosu olan satıcıdan almak lazım yada barsan logistic var onlarla konuşmak lazım onlar yurt dışı kargo şirketi türkiyede bazı alman hoby mağazaları bu şirketle çalışıyor direkt tr ye geliyor ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu attığınız 1/18 hocam almayın. Küçücük şey zevk vermiyor

O zaman bu hocam dediğiniz gibi

Bunlarda benimkiler mnd 90 vardı sattım geçen bir tane daha yürüyen şasi vardı onuda sattım fazlalık diye

Bilmiyorum ki getirirler herhalde

Haa sanki bu ürünlerden birini dolap üzerinden görmüştüm siz miydiniz hocam o

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan

hocam şu şekilde geliyor alibabanın kargo şirekti ile

o yüzden dedim orada bir kargo acentemiz olsa sürekli getiriyor olsak bu kadar girmiyor 9k kargo parası veriyoruz bu şekilde

https://www.alibaba.com/product-det...56.trade-carp.valid-supplier.3.7ebd406aiqkce9
en avantajlı satıcı bu kral ama araba 2 kapılı sadece o fark var ama yinede iyidir

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    260.2 KB · Hit: 4

Techno08

80+ Gold
hocam şu şekilde geliyor alibabanın kargo şirekti ile

o yüzden dedim orada bir kargo acentemiz olsa sürekli getiriyor olsak bu kadar girmiyor 9k kargo parası veriyoruz bu şekilde

https://www.alibaba.com/product-det...56.trade-carp.valid-supplier.3.7ebd406aiqkce9
en avantajlı satıcı bu kral ama araba 2 kapılı sadece o fark var ama yinede iyidir

Haaa o ürünler o zaman kargo hariç fiyatları mı ona dikkat etmemiştim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan

uyguna gelsin dersen ikini attığım ama bendce uzun olanı almalısın neden çamurluklar var şanzıman daha güçlü ve önde daha bir güzel duruyor

Haaa o ürünler o zaman kargo hariç fiyatları mı ona dikkat etmemiştim
aynen kargo dahil 15 20k buluyor

Techno08

80+ Gold
uyguna gelsin dersen ikini attığım ama bendce uzun olanı almalısın neden çamurluklar var şanzıman daha güçlü ve önde daha bir güzel duruyor

aynen kargo dahil 15 20k buluyor

Screenshot_20250309_181624_Alibabacom.jpg

Burda niye fiyat sabit kalıyor hocam

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle

Tamam bu her şey dahil ödeme kısmı sorun olmaz son fiyatı bu bunun sanırım alta basrmısın turuncuya ödeme kısmında

Alıntıyı görüntüle

epey çeşitlilik var ürüne göre satıcıya göre mesela rgt nin siyah versiyonu var 16 ya geliyor :d kargo pahalı çıkıyor ince bakmak lazım

Techno08

80+ Gold
Tamam bu her şey dahil ödeme kısmı sorun olmaz son fiyatı bu bunun sanırım alta basrmısın turuncuya ödeme kısmında

epey çeşitlilik var ürüne göre satıcıya göre mesela rgt nin siyah versiyonu var 16 ya geliyor :d kargo pahalı çıkıyor ince bakmak lazım

O zaman alınca benim attığım gibi yerlerden mi bulmak lazım hocam? Şey garip çünkü zaten 10 bin vereceğimiz ürüne niye 9k kargo parası ödeyelim ki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
O zaman alınca benim attığım gibi yerlerden mi bulmak lazım hocam? Şey garip çünkü zaten 10 bin vereceğimiz ürüne niye 9k kargo parası ödeyelim ki
aynen öyle sizin attığınız gibi olan satıcılara bakmak lazım hocam bulabilirsen dediğim gibi kesinlikle FMS bakın Sonra RGT düşünün derim ikisi de güzeldir FMS daha bir güzel

HA ŞUDA VAR rgt arazide biraz daha avantajlı çünkü portal aksları var ve şanzıman daha önde kaputun altunda oda ağırlığı iyi sağlyıor

Techno08

80+ Gold
aynen öyle sizin attığınız gibi olan satıcılara bakmak lazım hocam bulabilirsen dediğim gibi kesinlikle FMS bakın Sonra RGT düşünün derim ikisi de güzeldir FMS daha bir güzel

HA ŞUDA VAR rgt arazide biraz daha avantajlı çünkü portal aksları var ve şanzıman daha önde kaputun altunda oda ağırlığı iyi sağlyıor

Anladım hocam teşekkür ederim birde şey soracağım acaba bu ürünlerden sadece internette mi var yani mesela Gürcistandan bulamaz mıyım?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
Anladım hocam teşekkür ederim birde şey soracağım acaba bu ürünlerden sadece internette mi var yani mesela Gürcistandan bulamaz mıyım?
bilmiyorum ki valla vardır illa ya oralarda hobi sahibi olmak zor değil bir bakayım varmıymış

Techno08

80+ Gold
bilmiyorum ki valla vardır illa ya oralarda hobi sahibi olmak zor değil bir bakayım varmıymış

Valla sorsanız iyi olur hocam ben baktım da bulamadım gittiğim zamanlarda da hiç denk gelmemiştim.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,187