Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,491
- İsim
- Volkan
evet sıkıntı oluyor bu mn serisi de aşırı abartılı para verilmeyecek bir araç serisi upgrade etmeden arazide keyif alamıyorsun o araçlarda ya şanzıman gidiyor yada aks içlerindeki altıgen lastik yuvaları yalama yapıyor (HEXLER)Mn128 var birde bende rubicon o da yanaktan atıyor lastikleri? Geçen baktım tekerkerden biri dönmüyor açtım baktım sorunu bulamadım dedim herhalde diferansiyel falan gitti sonradan anladım ki iç tekerlek yuvası yalama yapmış. Dediğin gibi hocam fsm falan almak lazım o zaman kalite anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:
AYNEN FMS başlıca bir üretici AYNI Traxxas gibi o yüzden üzmez Rgt de güzeldir hangisi hoşuna gittiyse alabilirsin bu arada. bende alacaktım da benimde Almancı akrabalar varda onlar bu bayram yokmuş bütçe ayarlarsam ben de RGT istiyorum bağlantılar nasıl mümkünse bende senin gibi getirmek istiyorum4 bine almıştım hocam dediğim gibi en azından performansı falan fena değil karda çamurda iyi gidiyor ama senin de dediğin gibi çok kalitesiz ve pili çok hızlı bitiyor yarım saat ya kullanıyorsun ya kullanamıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fsm land cruiserler iyi ama hocam değil mi